David Crossley (JIRA | 13 Jun 05:37 2011
Picon

[jira] [Created] (FOR-1226) The trademark PNG generated by new logo plugin alters the original colour

The trademark PNG generated by new logo plugin alters the original colour
-------------------------------------------------------------------------

                 Key: FOR-1226
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/FOR-1226
             Project: Forrest
          Issue Type: Bug
          Components: Plugin: input.logo
            Reporter: David Crossley

The generated PNG now does not match the CSS coloured background, e.g. see forrest.apache.org

--
This message is automatically generated by JIRA.
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Sjur N. Moshagen (JIRA | 13 Jun 15:45 2011
Picon

[jira] [Commented] (FOR-1226) The trademark PNG generated by new logo plugin alters the original colour


    [
https://issues.apache.org/jira/browse/FOR-1226?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13048561#comment-13048561
] 

Sjur N. Moshagen commented on FOR-1226:
---------------------------------------

forrest.apache.org looks fine on my system - I don't see any colour mismatch. Could the issue be platform specific?

My setup:
- MacOS X 10.6.7
- Safari 5.0.5
- Chrome 12.0.742.91
- Firefox 4.0.1

> The trademark PNG generated by new logo plugin alters the original colour
> -------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: FOR-1226
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/FOR-1226
>             Project: Forrest
>          Issue Type: Bug
>          Components: Plugin: input.logo
>            Reporter: David Crossley
>
> The generated PNG now does not match the CSS coloured background, e.g. see forrest.apache.org

--
This message is automatically generated by JIRA.
(Continue reading)

David Crossley (JIRA | 14 Jun 11:16 2011
Picon

[jira] [Commented] (FOR-1226) The trademark PNG generated by new logo plugin alters the original colour


    [
https://issues.apache.org/jira/browse/FOR-1226?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13049070#comment-13049070
] 

David Crossley commented on FOR-1226:
-------------------------------------

Thanks so much. It helps my sanity (a little) to have someone verify it.

It is still very strange though. Using the same specs machine as you, there are differences. It is slight,
but it is different. On another older Mac the difference is more dramatic. For extra weirdness, Opera is
okay on both machines.

I have investigated in more detail.

The CSS header background colour is #294563 blue.

#1) The previous file (which was used to produce the new one):
http://svn.apache.org/viewvc/forrest/site/images/project-logo.png?revision=555502&view=co

#2) The current file (i.e. the file that was generated using the SVG on "logo" plugin):
http://svn.apache.org/viewvc/forrest/site/images/project-logo.png?revision=1134324&view=co

Downloaded both files using curl.

The Gimp shows that the colour is the same for both (#294563).

Two machines:
#A (Mac OS X 10.6.7; Firefox 3.6.17; Opera 11.11; Safari 5.0.5)
(Continue reading)

David Crossley (JIRA | 15 Jun 08:55 2011
Picon

[jira] [Commented] (FOR-1226) The trademark PNG generated by new logo plugin alters the original colour


    [
https://issues.apache.org/jira/browse/FOR-1226?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13049656#comment-13049656
] 

David Crossley commented on FOR-1226:
-------------------------------------

I requested a browsershots.org scan. Did not test all systems (and no Mac factories ATM). All screenshots
were okay, except one (msie-8.0-windows-xp) which does exhibit this issue.

> The trademark PNG generated by new logo plugin alters the original colour
> -------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: FOR-1226
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/FOR-1226
>             Project: Forrest
>          Issue Type: Bug
>          Components: Plugin: input.logo
>            Reporter: David Crossley
>
> The generated PNG now does not match the CSS coloured background, e.g. see forrest.apache.org

--
This message is automatically generated by JIRA.
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Forrestbot | 18 Jun 01:05 2011
Picon

ForrestBot build for forrest-seed FAILED

Automated build for forrest-seed FAILED
Log attached.

----------
Forrestbot run ended at 17 June 11:05 PM
Using Forrest 0.10-dev
Forrestbot administrator: Forrest developers
----------

     [echo] 
          ....... Forrest render START 2011-06-17 11:04:39
          ... Rendering docs in /home/forrest/config/forrestbot-trunk/conf/work/forrest-seed

check-java-version:
     [echo] This is apache-forrest-0.10-dev
     [echo] Using Java 1.6 from /usr/local/jdk1.6.0/jre
     [echo] Using Apache Ant version 1.7.1 compiled on September 26 2008 from /home/forrest/sources/forrest-trunk/tools/ant

init-props:
    [mkdir] Created dir: /home/forrest/config/forrestbot-trunk/conf/work/forrest-seed/tmp

echo-settings-condition:

echo-settings:

check-skin:

init-proxy:

fetch-skins-descriptors:
(Continue reading)

Uparis Abeysena (JIRA | 23 Jun 13:30 2011
Picon

[jira] [Commented] (FOR-387) Photo Album


    [
https://issues.apache.org/jira/browse/FOR-387?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13053797#comment-13053797
] 

Uparis Abeysena commented on FOR-387:
-------------------------------------

informative [portal|http://rullymisar.com/]

> Photo Album
> -----------
>
>                 Key: FOR-387
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/FOR-387
>             Project: Forrest
>          Issue Type: New Feature
>            Reporter: Ross Gardler
>            Assignee: Ross Gardler
>            Priority: Minor
>             Fix For: 0.7
>
>         Attachments: org.apache.forrest.plugin.gallery.zip
>
>
> From an email by joerg+computer.forrest at pi5.physik.uni-stuttgart.de
> ---
> Hi,
> I once did a picture gallery for forrest. You can find the result at 
> http://schreibubi.pi5.physik.uni-stuttgart.de/gallery/lena/newcam/index.html
(Continue reading)

Tim Williams | 24 Jun 22:38 2011
Picon

forrest-osgi

I finally checked this out and ran into a couple snags.

o) I had to create empty ./src/test directories in all the bundle
packages.  I didn't look into it as I just wanted to get running.  If
that's correct, I'm happy to check it in.

o) It seemed to want forrest.build.xml in $FORREST_HOME/main instead
of directly in $FORREST_HOME

Anyone else have similar troubles?

Thanks,
--tim

Brian M Dube | 25 Jun 20:53 2011
Picon

Re: forrest-osgi

On Fri, Jun 24, 2011 at 04:38:25PM -0400, Tim Williams wrote:
> I finally checked this out and ran into a couple snags.
> 
> o) I had to create empty ./src/test directories in all the bundle
> packages.  I didn't look into it as I just wanted to get running.  If
> that's correct, I'm happy to check it in.

It does appear I broke the build before I had to move on to other
things. Sorry about that. The build process could be improved to check
for these directories, but checking them in gets it done, too.

> o) It seemed to want forrest.build.xml in $FORREST_HOME/main instead
> of directly in $FORREST_HOME

I've run into that when forrest/bin/forrest gets called instead of
whiteboard/forrest-osgi/bin/forrest, due to $FORREST_HOME or $PATH not
being reset for forrest-osgi work.

Thanks for looking at it.

-Brian

Brian M Dube | 25 Jun 21:30 2011
Picon

Re: Getting started with submodules

On Wed, May 18, 2011 at 06:59:05PM -0700, Brian M Dube wrote:
> I have some of the build working with Apache EasyAnt (for
> forrest-osgi). If there is a response on their list, I'll follow up
> with some questions and pursue it further.

There was a response.

Date: Mon, 6 Jun 2011 17:19:01 +0200
Subject: Re: Getting started with submodules
Message-ID: <BANLkTi=1mkfJ3vCkf6noybDbeJs3dUBCiw <at> mail.gmail.com>

The solution is likely to involve writing a new OSGi plugin for Apache
EasyAnt. I won't have the time to investigate that option for a while.

-Brian


Gmane