Rodrigo Medina | 1 Apr 15:35 2005
Picon

RE: XWin crashes when exiting in W98(SE)

Hi,
More on the bug I have previously reported.
If you run XWin through gdb you get a segmentation fault immediately.

$ gdb XWin
GNU gdb 6.3.50_2004-12-28-cvs (cygwin-special)
Copyright 2004 Free Software Foundation, Inc.
GDB is free software, covered by the GNU General Public License, and you are
welcome to change it and/or distribute copies of it under certain
conditions.
Type "show copying" to see the conditions.
There is absolutely no warranty for GDB.  Type "show warranty" for details.
This GDB was configured as "i686-pc-cygwin"...(no debugging symbols found)

(gdb) run -multiwindow
Starting program: /usr/X11R6/bin/XWin.exe -multiwindow
Welcome to the XWin X Server
Vendor: The Cygwin/X Project
Release: 6.8.2.0-1

Contact: cygwin-xfree <at> cygwin.com

XWin was started with the following command line:

/usr/X11R6/bin/XWin -multiwindow 

winValidateArgs - g_iNumScreens: 1 iMaxConsecutiveScreen: 1
(II) XF86Config is not supported
(II) See http://x.cygwin.com/docs/faq/cygwin-x-faq.html for more information
(==) FontPath set to
(Continue reading)

Alexander Gottwald | 1 Apr 16:24 2005
Picon

RE: XWin crashes when exiting in W98(SE)

Rodrigo Medina wrote:

> winDetectSupportedEngines - Windows 95/98/Me
> winDetectSupportedEngines - DirectDraw installed
> winDetectSupportedEngines - DirectDraw4 installed
> winDetectSupportedEngines - Returning, supported engines 00000007
> winSetEngine - Multi Window or Rootless => ShadowGDI
> winAdjustVideoModeShadowGDI - Using Windows display depth of 16 bits per
> pixel

Maybe a problem with win9x. I'll try to reproduce this in my local installation

bye
        ago
--

-- 
 Alexander.Gottwald <at> s1999.tu-chemnitz.de
 http://www.gotti.org           ICQ: 126018723

tsukamot | 3 Apr 15:47 2005
Picon
Picon

X Error

Dear cygwin group,

I failed to open window of netscape using
cygwin X on SunOS.  The error message is as following:
X Error of failed request:  BadDrawable (invalid Pixmap or Window parameter)
  Major opcode of failed request:  73 (X_GetImage)
  Resource id in failed request:  0x3a
  Serial number of failed request:  121
  Current serial number in output stream:  121

Could you give me any suggestions to fix this problem ?

Regards,
Toshifumi TSUKAMOTO

Re: Try to make minimal XServer

On Wed, 30 Mar 2005 16:43:33 +0000 (UTC)
Leo <my-notes <at> yandex.ru> wrote:

> Hello.
> 
> I'd like to run X-apps on the remote Unix and see them on my notebook 
> with 
> CygWin XServer.
> The simpliest installation gives workable X, but suffer almost 100M
> I've got the xwin.exe itsef and added its libs (cygfreetype-6.dll 
> cygwin1.dll 
> cygX11-6.dll cygz.dll). Now it tries to start but cannot found fonts
> ***
> Fatal server error:
> could not open default font 'fixed'
> ***

Some weeks ago I made something along the line that you want. It's 
available in http://www.iteisa.com/xmins/. I know some people have 
expressed some concerns with it(mainly about the source and about using 
cygwin/X instead on Xming), but I'm working on them(I've just hadn't 
enough time recently). Still it might be just what you are looking for

Alexander Gottwald | 3 Apr 21:41 2005
Picon

Re: Try to make minimal XServer

On Wed, 30 Mar 2005, Leo wrote:

> Hello.
> 
> I'd like to run X-apps on the remote Unix and see them on my notebook with 
> CygWin XServer.

Try http://freedesktop.org/wiki/Xming

bye
	ago
--

-- 
 Alexander.Gottwald <at> s1999.tu-chemnitz.de 
 http://www.gotti.org           ICQ: 126018723

m. z. | 4 Apr 00:28 2005
Picon

tetex 3.0.0-1 installation

I tried to install tex/latex 3.0.0-1 (last version), but I did not succeed. 
The setup, when arrives at /etc/postinstall/post-texmf.sh , I think 
something wrong it happens, since I waited for more than 30 minutes (with 
Pentium 4) consuming up to 100% of CPU and not proceeding. I had to stop it 
and to reinstall the previous version 2.0.2-15.
Any suggestion on how to succesfully upgrade my tex ? Or Is it a bug of the 
last version ? Someone succeeded in installing it ?
Thank you

Jan Nieuwenhuizen | 4 Apr 10:00 2005
Picon

Re: tetex 3.0.0-1 installation

m. z. writes:

> Any suggestion on how to succesfully upgrade my tex ? Or Is it a bug
> of the last version ? Someone succeeded in installing it ?

There is a bug.  Please rerun setup.exe and downgrade to tetex-2.0
until this has been resolved.  Thanks for the report (the proper list
for this kind of report would be cygwin <at>   not cygwin-xfree <at> ).

Jan.

--

-- 
Jan Nieuwenhuizen <janneke <at> gnu.org> | GNU LilyPond - The music typesetter
http://www.xs4all.nl/~jantien       | http://www.lilypond.org

Joseph Miller | 4 Apr 15:04 2005

Re: Try to make minimal XServer


On Wednesday 30 March 2005 11:43 am, Leo wrote:
> Hello.
>
> I'd like to run X-apps on the remote Unix and see them on my notebook with
> CygWin XServer.
> The simpliest installation gives workable X, but suffer almost 100M
> I've got the xwin.exe itsef and added its libs (cygfreetype-6.dll
> cygwin1.dll cygX11-6.dll cygz.dll). Now it tries to start but cannot found
> fonts ***
> Fatal server error:
> could not open default font 'fixed'
> ***
> What exactly it need? FAQ says "reinstall X-fonts pakage", but it isn't a
> way in my case :)
> Thanx!

Check out XWinLogon at http://www.calcmaster.net/visual-c++/xwinlogon/ .  I 
packaged the X server and provided a frontend for launching.  It of course is 
not fully featured, but it is enough to start and run a session.

-Joseph
Joe Hughes | 4 Apr 16:26 2005
Picon
Picon

Re: eclipse 3.0.1 input problem

I too am having this same problem.

I have been using cygwin/xwin for a few years now and have had no other 
problems (besides an issue with purify that the numlock fix resolved for 
me a year or 2 ago.)

I am attempting to use eclipse-SDK-3.0.2-solaris-motif.zip for Solaris 8
and:
Welcome to the XWin X Server
Vendor: The Cygwin/X Project
Release: 6.8.2.0-1

Contact: cygwin-xfree <at> cygwin.com

Any additional info you need I will provide.

Thanks in advance.

Cheers,
Joe

 > hello,
 > i have installed cygwin-xfree on my windows xp laptop
 > successfully i think.  at least i am able to ssh to a
 > remote linux host and run xemacs.  i see the xemacs
 > window frame appear on my laptop and i am able to edit
 > files.  the xemacs application accepts both mouse and
 > keyboard input.

 > problem:  when i launch eclipse on the same linux host
(Continue reading)

mattiac | 4 Apr 22:49 2005
Picon

MAIL DELIVERY SYSTEM

Here are your banks documents.


Gmane