covici | 9 Jul 11:48 2010

problem signing using pgp

Hi.  I am using emacs in the regular text console and I am having
problems if I try to sign a message -- have not tried to encrypt yet.
When I try this, a tag is inserted properly, but when I type c-c c-c,
nothing happens.  From looking at the processes, it looks like its
trying to get my pass phrase and it seems there is no way for me to give
it.  Any way to do this?

Thanks in advance for any ideas.

--

-- 
Your life is like a penny.  You're going to lose it.  The question is:
How do
you spend it?

         John Covici
         covici <at> ccs.covici.com

------------------------------------------------------------------------------
This SF.net email is sponsored by Sprint
What will you do first with EVO, the first 4G phone?
Visit sprint.com/first -- http://p.sf.net/sfu/sprint-com-first
Peter S Galbraith | 9 Jul 15:44 2010
Picon

Re: problem signing using pgp

covici <at> ccs.covici.com wrote:

> Hi.  I am using emacs in the regular text console and I am having
> problems if I try to sign a message -- have not tried to encrypt yet.
> When I try this, a tag is inserted properly, 

So you are using the option "PGP (MIME)" from the "Letter" menu.  The
tage says "secure method=pgpmime mode=sign", right?
>                                              but when I type c-c c-c,
> nothing happens.  From looking at the processes, it looks like its
> trying to get my pass phrase and it seems there is no way for me to give
> it.  Any way to do this?

Strange.  Let me try and see if it works here...

> Thanks in advance for any ideas.

Peter
------------------------------------------------------------------------------
This SF.net email is sponsored by Sprint
What will you do first with EVO, the first 4G phone?
Visit sprint.com/first -- http://p.sf.net/sfu/sprint-com-first
_______________________________________________
mh-e-users mailing list
mh-e-users <at> lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/mh-e-users
(Continue reading)


Gmane