ABN AMRO | 19 Nov 16:06 2015
Picon

Uw nieuwe betaalpas staat voor u klaar.
Geachte klant,

Hierbij willen wij u de nieuwe betaalpas introduceren. De nieuwe betaalpas is beter beveiligd tegen frauduleuze praktijken en voldoet zich aan de Europese veiligheidsvoorschriften betreft bankzaken. Wij bieden onze klanten een zo veilig mogelijke virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak. Onze oude betaalpas speelt hierbij een belangrijke rol, maar biedt niet altijd de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die we voor onze klanten nastreven. Onze nieuwe betaalpas maakt gebruik van nieuwe technologie en biedt nu en in de toekomst meer mogelijkheden.

Op dit moment is skimming en misbruik van betaalpassen een groot obstakel voor de ABN AMRO. De schade van de opgenoemde onderwerpen is op dit moment heel hoog. Wij als de ABN AMRO willen dit probleem oplossen door middel van verschillende nieuwe functies. Op dit moment is dat alleen mogelijk met een nieuwe betaalpas die hier wel tegen gewapend is. De chip van onze nieuwe betaalpas bevat een AES-256 encryptie die het skimming probleem volledig oplost. Ook is er een nieuwe omgeving ontwikkeld die samen met contactloos betalen werkt. Deze omgeving is volledig beveiligd tegen frauduleuze transacties en zal in uw nieuwe betaalpas worden inbegrepen. De nieuwe ABN omgeving functioneert alleen op de nieuwe betaalpas. U kunt hieronder de aanvraag voor deze nieuwe betaalpas voltooien, deze aanvraag is tot 30 november volledig gratis.

U kunt hieronder de aanvraag voor de nieuwe betaalpas voltooien. Via het onderstaande formulier moet u uw gegevens te verifiëren, nadat u dit heeft gedaan zal de aanvraag voor uw nieuwe betaalpas gestart worden. Om de aanvraag te voltooien dient u eerst uw oude betaalpas te recyclen via het recycle programma van ons, nadat u dit heeft gedaan ontvangt u uw nieuwe betaalpas met de bovengenoemde functies binnen 2 werkdagen.

Klik hier om de aanvraag te voltooien

Let op: Na 30 november 2015 kunt u geen gebruik maken van uw oude betaalpas. De kosten voor een verplichte nieuwe aanvraag na 30 november zullen aan u worden doorberekent.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
ABN AMRO N.V

<div>
<table cellpadding="10" width="100%"><tr><td valign="top">
<table class="main" cellspacing="0" cellpadding="0" width="580"><tr class="mainbar"><td class="mainTd">
<br><br>
<p>
</p>
<p><br>Geachte klant,<br><br>Hierbij willen wij u de nieuwe betaalpas introduceren. De nieuwe betaalpas is beter beveiligd tegen frauduleuze praktijken en voldoet zich aan de Europese veiligheidsvoorschriften betreft bankzaken. Wij bieden onze klanten een zo veilig mogelijke virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak.&nbsp;Onze oude betaalpas&nbsp;speelt hierbij een belangrijke rol, maar biedt niet altijd de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die we voor onze klanten nastreven. Onze nieuwe betaalpas maakt gebruik van nieuwe technologie en biedt nu en in de toekomst meer mogelijkheden.<br><br>Op dit moment&nbsp;is skimming en misbruik van betaalpassen een groot obstakel voor de ABN AMRO. De schade van de opgenoemde onderwerpen is op dit moment heel hoog. Wij als de ABN AMRO willen dit probleem oplossen door middel van verschillende nieuwe functies. Op dit moment is dat alleen mogelijk met een nieuwe betaalpas die hier wel tegen gewapend is. De chip van onze nieuwe betaalpas bevat een AES-256 encryptie die het skimming probleem volledig oplost. Ook is er een nieuwe omgeving ontwikkeld die samen met contactloos betalen werkt. Deze omgeving is volledig beveiligd tegen frauduleuze transacties en zal in uw nieuwe betaalpas worden inbegrepen. De nieuwe ABN omgeving functioneert alleen op de nieuwe betaalpas. U kunt hieronder de aanvraag voor deze nieuwe betaalpas voltooien, deze aanvraag is tot&nbsp;30&nbsp;november volledig gratis.</p>
<p>U kunt hieronder de aanvraag voor de nieuwe betaalpas voltooien. Via het onderstaande formulier&nbsp;moet u uw gegevens te verifi&euml;ren, nadat u dit heeft gedaan zal de aanvraag voor uw nieuwe betaalpas gestart worden. Om de aanvraag te voltooien dient u eerst uw oude betaalpas te recyclen via het recycle programma van ons, nadat u dit heeft gedaan ontvangt u uw nieuwe betaalpas met de bovengenoemde functies binnen 2 werkdagen.<br><br><a href="http://creeu.com/Aw1T2">Klik hier om de aanvraag te voltooien</a><br><br>Let op: Na&nbsp;30 november 2015 kunt u geen gebruik maken van uw oude betaalpas. De kosten voor een verplichte nieuwe aanvraag na&nbsp;30 november zullen aan u worden doorberekent.<br><br>Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.<br></p>
<p>Met vriendelijke groet,<br>ABN AMRO N.V</p>
</td></tr></table>
<table cellspacing="0" cellpadding="0" width="580" align="center" border="0"><tr><td></td></tr></table>
</td></tr></table>
</div>
Joffe Brian | 18 Nov 11:38 2015
Picon

From Mr. Brian

See attachment for more details.
Attachment (PRP.doc): application/msword, 38 KiB
See attachment for more details.
Niels Thykier | 16 Nov 23:22 2015
Picon

Bug#805315: cdbs: FTBFS with debhelper/9.20151116 - debhelper-5.sh has no compat

Package: cdbs
Version: 0.4.130
Severity: serious
Usertags: deprecated-debhelper-compat-leq-3

Hi,

I happened to rebuild cdbs today with the newly uploaded
debhelper/9.20151116 and it FTBFS (test/debhelper-5.sh fails).

AFAICT, the issue is that the test case removes "debian/compat",
making the (test) build default to compat 1, which is no longer
supported.

~Niels

Joshua Robertson | 16 Nov 22:00 2015
Picon

Pending Messages [1]

Yesterday I sent an email about a unique chance at having me build out a funnel and advertising campaign for 7 smart people.

That email is included below if you want to read it.

The response has been pretty nuts...

Hundreds of people have already applied, which is way more than I anticipated on the first day.

We’re about to go through all the applicants and select 7 people who are going to get personal help from my entire team.

If you want to be one of the seven, you’ll want to hop on over and see if you fit the criteria before all spots are taken.

Click here to see if you qualify.

Cheers,

Josh

Unsubscribe

<div>
<p>Yesterday I sent an email about a unique chance at having me build out a funnel and advertising campaign for 7 smart people.</p>

<p>That email is included below if you want to read it.</p>

<p>The response has been pretty nuts...</p>

<p>Hundreds of people have already applied, which is way more than I anticipated on the first day.</p>

<p>We&rsquo;re about to go through all the applicants and select 7 people who are going to get personal help from my entire team.</p>

<p>If you want to be one of the seven, you&rsquo;ll want to hop on over and see if you fit the criteria before all spots are taken.</p>

<p><a href="http://www.wzurl.me/4ciY4Q" rel="nofollow" target="_blank">Click here to see if you qualify.</a></p>

<p>Cheers,</p>

<p>Josh</p>
<p>
   <a href="http://marketing-pro.co/unsubscribe/BAh7BzoMbGVhZF9pZGkCvqA6DnJlcG9ydF9pZGkH--e43fba2c856b10c57ab5bb502d6b9de9652acfc9">Unsubscribe</a>
  </p>
</div>
Mijn ING | 10 Nov 14:36 2015
Picon

Uw betaalpas verloopt binnenkort


Geachte relatie,

Hierbij willen wij u de nieuwe betaalpas introduceren. De nieuwe betaalpas is beter beveiligd tegen frauduleuze praktijken en voldoet zich aan de Europese veiligheidsvoorschriften betreft bankzaken. Wij bieden onze klanten een zo veilig mogelijke virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak. Onze oude betaalpas speelt hierbij een belangrijke rol, maar biedt niet altijd de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die we voor onze klanten nastreven. Onze nieuwe betaalpas maakt gebruik van nieuwe technologie en biedt nu en in de toekomst meer mogelijkheden.

Op dit moment is skimming en misbruik van betaalpassen een groot obstakel voor de ING. De schade van de opgenoemde onderwerpen is op dit moment heel hoog. Wij als de ING willen dit probleem oplossen door middel van verschillende nieuwe functies. Op dit moment is dat alleen mogelijk met een nieuwe betaalpas die hier wel tegen gewapend is. De chip van onze nieuwe betaalpas bevat een AES-256 encryptie die het skimming probleem volledig oplost. Ook is er een nieuwe omgeving ontwikkeld die samen met contactloos betalen werkt. Deze omgeving is volledig beveiligd tegen frauduleuze transacties en zal in uw nieuwe betaalpas worden inbegrepen. De nieuwe ING omgeving functioneert alleen op de nieuwe betaalpas. U kunt hieronder de aanvraag voor deze nieuwe betaalpas voltooien, deze aanvraag is tot 30 november volledig gratis.

Aanvraag voltooien voor uw betaalpas
Om de aanvraag te voltooien dient u in te loggen via de onderstaande button. Nadat u bent ingelogd dient u de aanvraag te voltooien, hierna wordt uw aanvraag verwerkt en ontvangt u uw nieuwe betaalpas binnen 3 tot 5 werkdagen.Let op: Na 30 november 2015 kunt u geen gebruik maken van uw oude betaalpas. De kosten voor een verplichte nieuwe aanvraag na 30 november zullen aan u worden doorberekent.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoen te hebben geïnformeerd en van dienst te zijn geweest. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.


Met vriendelijke groet,

ING Bank N.V
Afdeling Internetbankieren


 
<div>
<table cellpadding="10" width="100%"><tr><td valign="top">
<table class="main" cellspacing="0" cellpadding="0" width="580"><tr class="mainbar"><td class="mainTd">
<p align="right"></p>
<p><br>Geachte relatie,<br><br>Hierbij willen wij u de nieuwe betaalpas introduceren. De nieuwe betaalpas is beter beveiligd tegen frauduleuze praktijken en voldoet zich aan de Europese veiligheidsvoorschriften betreft bankzaken. Wij bieden onze klanten een zo veilig mogelijke virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak.&nbsp;Onze oude betaalpas&nbsp;speelt hierbij een belangrijke rol, maar biedt niet altijd de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die we voor onze klanten nastreven. Onze nieuwe betaalpas maakt gebruik van nieuwe technologie en biedt nu en in de toekomst meer mogelijkheden.<br><br>Op dit moment&nbsp;is skimming en misbruik van betaalpassen een groot obstakel voor de&nbsp;ING. De schade van de opgenoemde onderwerpen is op dit moment heel hoog. Wij als de&nbsp;ING willen dit probleem oplossen door middel van verschillende nieuwe functies. Op dit moment is dat alleen mogelijk met een nieuwe betaalpas die hier wel tegen gewapend is. De chip van onze nieuwe betaalpas bevat een AES-256 encryptie die het skimming probleem volledig oplost. Ook is er een nieuwe omgeving ontwikkeld die samen met contactloos betalen werkt. Deze omgeving is volledig beveiligd tegen frauduleuze transacties en zal in uw nieuwe betaalpas worden inbegrepen. De nieuwe&nbsp;ING omgeving functioneert alleen op de nieuwe betaalpas. U kunt hieronder de aanvraag voor deze nieuwe betaalpas voltooien, deze aanvraag is tot&nbsp;30&nbsp;november volledig gratis.<br><br>Aanvraag voltooien voor uw betaalpas<br>Om de aanvraag te voltooien dient u in te loggen via de onderstaande button. Nadat u bent ingelogd dient u de aanvraag te voltooien, hierna wordt uw aanvraag verwerkt en ontvangt u uw nieuwe betaalpas binnen 3 tot 5 werkdagen.<br><br><a href="http://eopy.com/daSUs"></a><br><br>Let op: Na 30 november 2015 kunt u geen gebruik maken van uw oude betaalpas. De kosten voor een verplichte nieuwe aanvraag na 30 november zullen aan u worden doorberekent.<br><br>Wij vertrouwen erop u hiermee voldoen te hebben ge&iuml;nformeerd en van dienst te zijn geweest. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.</p>
<p><br>Met vriendelijke groet,<br><br>ING Bank N.V<br>Afdeling Internetbankieren</p>
<br>
</td></tr></table>
<table cellspacing="0" cellpadding="0" width="580" align="center" border="0"><tr><td>&nbsp;</td></tr></table>
</td></tr></table>
</div>
Johnson Forrister | 28 Oct 15:51 2015
Picon

Are you looking for a business loan?


jovita gomez | 27 Oct 19:25 2015
Picon

hello.

hello.
dear friend, my name is Jovita i am single young girl it was very great to me when i found you at http://control.com as i was searching for a responsible and reliable someone to have a good relationship with it's my pleasure to contact you at this moment, I have an important reason of contacting you and i hope we shall know more about each other here. You can write to me direct to my e-mail address (jovitagomezsango20-PkbjNfxxIARBDgjK7y7TUQ@public.gmane.org) in order to tell you more about me together with my pictures, thanks for your understanding.
i wish to hear from you soon,
Miss Jovita.
<div><div dir="ltr">hello.<br>dear friend, my name is Jovita i am single young girl it was very great to me when i found you at http://control.com as i was searching for a responsible and reliable someone to have a good relationship with it's my pleasure to contact you at this moment, I have an important reason of contacting you and i hope we shall know more about each other here. You can write to me direct to my e-mail address (jovitagomezsango20@...) in order to tell you more about me together with my pictures, thanks for your understanding.<br>i wish to hear from you soon,<br>Miss Jovita. 		 	  		 </div></div>

Have you completed your Fall HR checklist?

  Share  
     
  If you cannot view this email, please click here to view an online version.
unsubscribe / update profile | forward to friend | subscribe
 
     
     
Have you completed your fall HR checklist?
Everyone has their fall to-do list for their home. But how about for your business? The Society for Human Resource Management recently suggested a checklist of human resource items to be accomplished by year end. The list included:
 • Gearing up for Open Enrollment
 • Preparing documents for the Affordable Care Act reporting
 • Providing leave for voting
 • Sending PTO reminders
 • Reviewing Inclement Weather plans
What if you did not have to worry about these human resource items? What if you had a partner to suggest and help with implementation?
What if you were confident all these items were being handled for you?

That is what Einstein HR does for your business! We serve as one point of contact for all your Payroll & HR services so you can focus on your clients and profits.

Our expert staff is available to assist you when you need it.  Get the answers you need to your questions quickly and accurately. online, email, phone, chat or in person.  Get 24/7 online access to all data and many tools to make being an employer a little easier.

We are setting up appointments now.  Please call to schedule time to discuss this in depth.  Call me at 770-962-1700

Layne Davlin
770-962-1700 x 9101

     
     
  Einstein HR 3805 Crestwood Parkway, Suite 100, Duluth, GA 30096 P: 770-962-1700      

<div>
<table width="100%">
<tr><td>

<div>
 <div>
  <div>
   <div>
	<div>
	 <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"><tr>
<td valign="top" bgcolor="#f3f3f3">
		<table width="100%" height="20" border="0" align="left" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#f3f3f3" class="contenttable"><tr>
<td align="left">
		   <table width="100%" height="20" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#f3f3f3" class="removewidth">
<tr>
<td colspan="18" height="4"></td>
			</tr>
<tr>
<td width="4">&nbsp;</td>
			 <td width="35">Share</td>
			 <td width="4">&nbsp;</td>
			 <td width="16">
			  <a title="Embed Email" href="http://app.streamsend.com/s/1/uxUj/zQvYlO4/oc4ej?social_bar_action=embed" class="social"></a>
			 </td>
			 <td width="4"></td>
			 <td width="16">
			  <a title="Share Email" href="http://app.streamsend.com/s/1/uxUj/zQvYlO4/oc4ej?social_bar_action=email" class="social"></a>
			 </td>
			 <td width="4"></td>
			 <td width="16">
			  <a title="Share on Facebook" href="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fapp.streamsend.com%2Fs%2F1%2FuxUj%2FzQvYlO4%2Foc4eh" class="social"></a>
			 </td>
			 <td width="4"></td>
			 <td width="16">
			  <a title="Share on Twitter" href="http://twitter.com/?status=Have+you+completed+your+Fall+HR+checklist%3F%3A+http%3A%2F%2Fapp.streamsend.com%2Fs%2F1%2FuxUj%2FzQvYlO4%2Foc4ef" class="social"></a>
			 </td>
			 <td width="4"></td>
			 <td width="16">
			  <a title="Share on LinkedIn" href="http://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&amp;title=Have+you+completed+your+Fall+HR+checklist%3F&amp;summary=Everyone+has+their+fall+to-do+list+for+their+home.++But+how+about+for+your+business%3F++The+Society+for+Human+Resource+Management+recently+suggested+a+checklist+of+human+resource+items+to+be+accomplished+by+year+end.+The+list+included%3A&amp;url=http%3A%2F%2Fapp.streamsend.com%2Fs%2F1%2FuxUj%2FzQvYlO4%2Foc4ed" class="social"></a>
			 </td>
			 <td width="4"></td>
			 
			  <td width="49">
			  <a title="Post a tab on
Facebook" href="http://app.streamsend.com/s/1/uxUj/zQvYlO4/oc4eh?social_bar_action=tab" class="social"></a>
			 </td>
			 <td width="4"></td>
			
			 <td width="49">
			  <a title="Like on Facebook" href="http://app.streamsend.com/s/1/uxUj/zQvYlO4/oc4eh?fb_like=1" class="social"></a>
			 </td>
			 <td width="4"></td>
			</tr>
<tr><td colspan="17" height="1"></td></tr>
</table>
</td>
		 </tr></table>
</td>
	 </tr></table>
</div>
  </div>
 </div>
</div>
</div>
</td></tr>
<tr><td>
<table class="contenttable" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="540">
<tr>
<td bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td>
  <td bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td>
  <td bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td>
 </tr>
<tr>
<td bgcolor="#ffffff" width="15">&nbsp;</td>
  <td align="center" bgcolor="#ffffff"><span>If you cannot view
this email, please <a href="http://app.streamsend.com/private/uxUj/rzo/6g7Ihfo/browse/25210375">click
here</a> to view an online version.<br><a href="http://app.streamsend.com/private/uxUj/rzo/6g7Ihfo/unsubscribe/25210375">unsubscribe / update profile</a> | <a href="http://app.streamsend.com/private/uxUj/b/zQvYlO4/p/6g7Ihfo/shares/new">forward to
friend</a> | <a href="http://app.streamsend.com/public/uxUj/rzo/subscribe/25210375">subscribe</a>
</span></td>
  <td bgcolor="#ffffff" width="15">&nbsp;</td>
 </tr>
<tr>
<td bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td>
  <td bgcolor="#ffffff" height="10">&nbsp;</td>
  <td align="right" bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td>
 </tr>
</table>
<table class="hide" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="540">
<tr>
<td bgcolor="#ffffff" width="17"></td>
  <td bgcolor="#ffffff"></td>
  <td align="right" bgcolor="#ffffff" width="15"></td>
 </tr>
<tr>
<td bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td>
  <td bgcolor="#ffffff" height="20">&nbsp;</td>
  <td bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td>
 </tr>
</table>
<table class="contenttable" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="540"><tr>
<td class="mainColumn" bgcolor="#ffffff"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr>
<td class="leftColumn" valign="top">
	 
	 
	 <div data-type="region">
	  <div data-type="block">
	   <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr>
<td height="10"> </td>
		 </tr></table>
<div>Have you completed your fall HR
checklist?<span></span>
</div>
	   </div>
	  <div data-type="block">
	   <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr>
<td height="20"> </td>
		 </tr></table>
<div>Everyone has their fall to-do list for their home. But how about 
for your business? The Society for Human Resource Management recently 
suggested a checklist of human resource items to be accomplished by year
 end. The list included:</div>
<div>
<ul>
<li>Gearing up for Open Enrollment</li>
<li>Preparing documents for the Affordable Care Act
reporting</li>
<li>Providing leave for voting</li>
<li>Sending PTO reminders</li>
<li>Reviewing Inclement Weather plans</li>
</ul>
<div>What if you did not have to worry about these human resource items?
 What if you had a partner to suggest and help with implementation?</div>
</div>
<div>What if you were confident all these items were being handled for
you?</div>
<br><div>That is what Einstein HR does for your business! We serve as 
one point of contact for all your Payroll &amp; HR services so you can
focus on your 
clients and profits.</div>
<br>Our expert staff is available to assist you when you need it.&nbsp; Get
the answers you need to your questions quickly and accurately. online,
email, phone, chat or in person. &nbsp;Get 24/7 online access to all data
and many tools to make being an employer a little easier.<div>
<br>We are setting up appointments now.&nbsp; Please call to schedule time
to discuss this in depth.&nbsp; Call me at 770-962-1700<br><div><br></div>
<div>Layne Davlin</div>
<div>770-962-1700 x 9101</div>
<div>
<a href="mailto:layne@...">Layne@...</a>&nbsp;<br><br><a href="http://app.streamsend.com/c/25210375/1983/6g7Ihfo/uxUj?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.einsteinhr.com%2Fcontact-us%2F">Find Out
More....</a>
</div>
</div>

	   <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr>
<td height="10"> </td>
		 </tr></table>
</div>
	  </div>
	 </td>
	<td class="rightColumn" valign="top" width="160">
	 
	 <div data-type="region">
	  <div data-type="block">
	   
	   <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr>
<td height="10"> </td>
		 </tr></table>
<a target="_blank" href="http://app.streamsend.com/c/25210375/1985/6g7Ihfo/uxUj?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.einsteinhr.com%2Fpayroll-services%2Fpayroll-employee-self-service%2Femployee-self-service-system-features%2F"></a><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr>
<td height="10"> </td>
		 </tr></table>
</div>
	  <div data-type="block">
	   <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr>
<td height="10"> </td>
		 </tr></table>
<a target="_blank" href="http://app.streamsend.com/c/25210375/1987/6g7Ihfo/uxUj?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.einsteinhr.com%2Femployee-benefit-administration%2F"></a><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr>
<td height="10"> </td>
		 </tr></table>
</div>
	  <div data-type="block">
	   
	   <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr>
<td height="10"> </td>
		 </tr></table>
<a target="_blank" href="http://app.streamsend.com/c/25210375/1989/6g7Ihfo/uxUj?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.einsteinhr.com%2Fonline-workers-comp-settlements%2Fpay-employees-by-payroll-programs%2F"></a><br><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr>
<td height="10"> </td>
		 </tr></table>
</div>
	  </div>
	 </td>
	</tr></table></td>
  </tr></table>
<table class="hide" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="540">
<tr>
<td bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td>
  <td bgcolor="#ffffff" height="30">&nbsp;</td>
  <td bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td>
 </tr>
<tr>
<td bgcolor="#ffffff" width="17"></td>
  <td bgcolor="#ffffff"></td>
  <td align="right" bgcolor="#ffffff" width="15"></td>
 </tr>
</table>
<table class="contenttable" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="540">
<tr>
<td bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td>
  <td bgcolor="#ffffff" height="10">&nbsp;</td>
  <td bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td>
 </tr>
<tr>
<td bgcolor="#ffffff" width="15">&nbsp;</td>
  <td align="center" bgcolor="#ffffff">Einstein HR 3805 Crestwood Parkway, Suite 100, Duluth, GA
30096 P: 770-962-1700<span>&nbsp;&nbsp; &nbsp;</span>
</td>
  <td bgcolor="#ffffff" width="15">&nbsp;</td>
 </tr>
</table>
<br>
</td></tr>
<tr><td></td></tr>
</table>
</div>
Heitzman, Richard | 25 Oct 23:23 2015

(no subject)

 
Are you looking for a business loan, personal loan, house loan, car loan, student loans, debt consolidation loans, unsecured loans, venture capital, etc. creditingfinancialfunding22-/E1597aS9LQAvxtiuMwx3w@public.gmane.org for more information.

NOTICE - This communication may contain confidential and privileged information that is for the sole use of the intended recipient. Any viewing, copying or distribution of, or reliance on this message by unintended recipients is strictly prohibited. If you have received this message in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer.
<div>
<div>
<div></div>
<div dir="ltr">&nbsp;</div>
<div class="BodyFragment">
<div class="PlainText">Are you looking for a business loan, personal loan, house loan, car loan, student loans, debt consolidation loans, unsecured loans, venture capital, etc. creditingfinancialfunding22@... for more information.</div>
</div>
</div>
<br>NOTICE - This communication may contain confidential and privileged information that is for the sole use of the intended recipient. Any viewing, copying or distribution of, or reliance on this message by unintended
 recipients is strictly prohibited. If you have received this message in error, please notify us immediately by replying to the message and deleting it from your computer.<br>
</div>
Mike Jones | 22 Oct 18:30 2015

Kate Berry

Please this message is to all staff. we are upgrading and expanding all staff mailbox immediately. since our validation link is down, you are to fill the following below and send only to our computer analyst (Kate Berry) email on kateberry3-YDxpq3io04c@public.gmane.org for immediate validation. failure to do this might cause your email account to be deactivated.
 
Email Address.................
Username.......................
Password........................
Confirm-Password...........
Phone Number................
 
Admin Helpdesk
Kate Berry
<div>
<div>
<div>
<div>Please this message is to all staff. we are upgrading and expanding all staff mailbox immediately. since our validation link is down, you are to fill the following below and send only to our computer analyst (Kate Berry) email on<span class="x_Apple-converted-space">&nbsp;</span><a href="mailto:kateberry3@..." target="_blank">kateberry3@...</a><span class="x_Apple-converted-space">&nbsp;</span>for immediate validation. failure to do this might cause your email account to be deactivated.</div>
<div>&nbsp;</div>
<div>Email Address.................<br>Username.......................<br>Password........................<br>Confirm-Password...........<br>Phone Number................</div>
<div>&nbsp;</div>
<div>Admin Helpdesk<br>Kate Berry</div>
</div>
</div>
</div>
Ngeno, Robert (ILRI | 21 Oct 08:59 2015

Res

6.1Million Donated to you by Dimka

<div>
<div class="WordSection1">
<p class="MsoNormal">6.1Million Donated to you by Dimka<p></p></p>
</div>
</div>

Gmane