Michael Olson | 11 Oct 13:42 2006

[bug #7206] muse-wiki coflict


Update of bug #7206 (project muse-el):

                  Status:                    None => Need Info              

    _______________________________________________________

Follow-up Comment #1:

What version of Emacs or XEmacs are you using?

Also, please attach a backtrace to this bug report.  See
http://mwolson.org/projects/ReportingEmacsLispBugs.html for details.

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://gna.org/bugs/?7206>

_______________________________________________
  Message sent via/by Gna!
  http://gna.org/
Michael Olson | 11 Oct 13:46 2006

[bug #7387] muse-latex needs to transform double quotes in footnote text


URL:
  <http://gna.org/bugs/?7387>

                 Summary: muse-latex needs to transform double quotes in
footnote text
                 Project: The Emacs Muse
            Submitted by: mwolson
            Submitted on: Wednesday 10/11/2006 at 07:46
                Category: muse
                Priority: 1 - Later
                Severity: 2 - Minor
                  Status: None
                 Privacy: Public
             Assigned to: None
        Originator Email: 
             Open/Closed: Open

    _______________________________________________________

Details:

Apparently it's valid to transform double quotes in footnote text in addition
to normal document text.  So we should probably do that.

    _______________________________________________________

Carbon-Copy List:

CC Address                          | Comment
(Continue reading)

Michael Olson | 11 Oct 14:07 2006

[bug #7388] muse-blosxom: Entry in second level of subdirectory gets published twice


URL:
  <http://gna.org/bugs/?7388>

                 Summary: muse-blosxom: Entry in second level of subdirectory
gets published twice
                 Project: The Emacs Muse
            Submitted by: mwolson
            Submitted on: Wednesday 10/11/2006 at 08:07
                Category: muse
                Priority: 1 - Later
                Severity: 3 - Normal
                  Status: None
                 Privacy: Public
             Assigned to: None
        Originator Email: 
             Open/Closed: Open

    _______________________________________________________

Details:

Adrian Tritschler writes:

I've been experimenting with using muse-blosxom to publish *.muse
files, then processing these with pyblosxom to produce static html, it
all seems to do what I expect, with a few oddities.

With the muse files in arbitray directories under ~/muse, blosxom
files under ~/blosxom and html under ~/published I find the following:
(Continue reading)

anonymous | 15 Oct 04:04 2006

[bug #7424] Can't use the latest muse


URL:
  <http://gna.org/bugs/?7424>

                 Summary: Can't use the latest muse 
                 Project: The Emacs Muse
            Submitted by: None
            Submitted on: Sunday 10/15/2006 at 04:04 CEST
                Category: muse
                Priority: 5 - Normal
                Severity: 4 - Important
                  Status: None
                 Privacy: Public
             Assigned to: None
        Originator Email: xs32 <at> cornell.edu
             Open/Closed: Open

    _______________________________________________________

Details:

emacs-version's value is "21.3.1"
muse-version's value is "3.02.92" (ChangeLog :2006-10-10 )
No problem with the same version dated in ChangeLog as 2006-08-18.

Error message:
Error during redisplay: (error Variable binding depth exceeds
max-specpdl-size)

backtraces:  See attached files
(Continue reading)

Michael Olson | 15 Oct 20:50 2006

[bug #6741] Exclude colon in recognised URLs


Update of bug #6741 (project muse-el):

             Open/Closed:                    Open => Closed                 

    _______________________________________________________

Follow-up Comment #4:

Thanks!

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://gna.org/bugs/?6741>

_______________________________________________
  Message sent via/by Gna!
  http://gna.org/
Michael Olson | 15 Oct 21:14 2006

[bug #6763] Links that begin at point 1 aren't recognized by muse navigation (emacs bug?)


Update of bug #6763 (project muse-el):

             Open/Closed:                    Open => Closed                 

    _______________________________________________________

Follow-up Comment #2:

Thanks for the fix!

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://gna.org/bugs/?6763>

_______________________________________________
  Message sent via/by Gna!
  http://gna.org/
Michael Olson | 15 Oct 21:36 2006

[bug #7424] error in redisplay while using emacs 21.3


Update of bug #7424 (project muse-el):

                 Summary: Can't use the latest muse  => error in redisplay
while using emacs 21.3

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://gna.org/bugs/?7424>

_______________________________________________
  Message sent via/by Gna!
  http://gna.org/
Michael Olson | 16 Oct 04:30 2006

[bug #6123] don't recognize interproject links that end on underscore


Update of bug #6123 (project muse-el):

                 Summary: muse mode too eager to create inter-project links
=> don't recognize interproject links that end on underscore

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://gna.org/bugs/?6123>

_______________________________________________
  Message sent via/by Gna!
  http://gna.org/
Michael Olson | 16 Oct 04:34 2006

[bug #7206] muse-wiki coflict


Update of bug #7206 (project muse-el):

                  Status:               Need Info => Duplicate              
             Open/Closed:                    Open => Closed                 

    _______________________________________________________

Follow-up Comment #2:

Merging with #7424

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://gna.org/bugs/?7206>

_______________________________________________
  Message sent via/by Gna!
  http://gna.org/
Michael Olson | 16 Oct 04:36 2006

[bug #7435] anchors in list items don't work


URL:
  <http://gna.org/bugs/?7435>

                 Summary: anchors in list items don't work
                 Project: The Emacs Muse
            Submitted by: mwolson
            Submitted on: Sunday 10/15/2006 at 22:36
                Category: muse
                Priority: 1 - Later
                Severity: 3 - Normal
                  Status: None
                 Privacy: Public
             Assigned to: None
        Originator Email: 
             Open/Closed: Open

    _______________________________________________________

Details:

Phillip Lord <phillip.lord <at> newcastle.ac.uk> writes:

First, I am having problems with anchors in lists. So

 - #anchor1 Here is some stuff
 - #anchor2 Here is some more stuff

Renders with 
<ul>
(Continue reading)


Gmane