SourceForge.net | 10 Dec 00:19 2007
Picon
Picon

[ emacs-jabber-Bugs-1784025 ] Presence changes are not sent to MUC rooms

Bugs item #1784025, was opened at 2007-08-29 15:49
Message generated for change (Comment added) made by legoscia
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=586350&aid=1784025&group_id=88346

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: None
Group: None
>Status: Closed
Resolution: None
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Petteri (pzq)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: Presence changes are not sent to MUC rooms

Initial Comment:
When changing presence the changes are not sent to MUC rooms.

----------------------------------------------------------------------

>Comment By: Magnus Henoch (legoscia)
Date: 2007-12-10 00:19

Message:
Logged In: YES 
user_id=920364
Originator: NO
(Continue reading)

SourceForge.net | 25 Dec 15:34 2007
Picon
Picon

[ emacs-jabber-Bugs-1858059 ] Presence stanzas being sent over unauthenticated connections

Bugs item #1858059, was opened at 2007-12-25 15:34
Message generated for change (Tracker Item Submitted) made by Item Submitter
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=586350&aid=1858059&group_id=88346

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: None
Group: None
Status: Open
Resolution: None
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Magnus Henoch (legoscia)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: Presence stanzas being sent over unauthenticated connections

Initial Comment:
When connecting several accounts at once, it sometimes happens that one of them finish authentication
before another one (big surprise, isn't it?) and then proceeds to send initial presence on _all_
accounts.  This disturbs the accounts that are still authenticating.

The right fix is probably to make jabber-send-presence not send presence over nonauthenticated
accounts.  And also, `jabber-send-default-presence' is the wrong function in
`jabber-post-connect-hooks', as the current presence might not be the default.  There should be a
function for resending the current presence, or something.

----------------------------------------------------------------------

(Continue reading)

SourceForge.net | 25 Dec 15:38 2007
Picon
Picon

[ emacs-jabber-Bugs-1858062 ] Stale presence data is kept

Bugs item #1858062, was opened at 2007-12-25 15:38
Message generated for change (Tracker Item Submitted) made by Item Submitter
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=586350&aid=1858062&group_id=88346

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: None
Group: None
Status: Open
Resolution: None
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Magnus Henoch (legoscia)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: Stale presence data is kept

Initial Comment:
Disconnect from an account, wait for one of the formerly online contacts to go offline, and reconnect - that
contact still appears as online, as presence data is not reset on disconnection (or maybe connection).

Given my intended (temporary) design restriction of not having the same contacts in several active
accounts, it would be reasonable to clear the symbol plist of all JID symbols gotten through the initial
roster push.  (The manual/README/whatever should probably state this restriction clearly, too)

----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=586350&aid=1858062&group_id=88346
(Continue reading)

SourceForge.net | 25 Dec 15:43 2007
Picon
Picon

[ emacs-jabber-Bugs-1782189 ] Automatic reconnection only after successful connection

Bugs item #1782189, was opened at 2007-08-27 01:57
Message generated for change (Comment added) made by legoscia
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=586350&aid=1782189&group_id=88346

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: None
Group: None
Status: Open
Resolution: None
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Magnus Henoch (legoscia)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: Automatic reconnection only after successful connection

Initial Comment:
Connections can fail for various reasons, e.g. server is down, you mistyped username or hostname, etc. 
Therefore, automatic reconnection should only happen if we once had a successful connection,
authenticated and all.

----------------------------------------------------------------------

>Comment By: Magnus Henoch (legoscia)
Date: 2007-12-25 15:43

Message:
Logged In: YES 
(Continue reading)

SourceForge.net | 25 Dec 16:03 2007
Picon
Picon

[ emacs-jabber-Bugs-1858065 ] Can't register with server that drops connections quickly

Bugs item #1858065, was opened at 2007-12-25 16:03
Message generated for change (Tracker Item Submitted) made by Item Submitter
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=586350&aid=1858065&group_id=88346

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: None
Group: None
Status: Open
Resolution: None
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Magnus Henoch (legoscia)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: Can't register with server that drops connections quickly

Initial Comment:
With e.g. newer versions of ejabberd, we have only 5 seconds or something to return a filled-out account
registration form before our connection is cut.  We could handle this gracefully, by seamlessly
reconnecting only when the user has filled out the form.

----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=586350&aid=1858065&group_id=88346

-------------------------------------------------------------------------
This SF.net email is sponsored by: Microsoft
(Continue reading)

SourceForge.net | 27 Dec 09:45 2007
Picon
Picon

[ emacs-jabber-Bugs-1858835 ] Roster is empty with CVS from 25 Dec 2007

Bugs item #1858835, was opened at 2007-12-27 15:45
Message generated for change (Tracker Item Submitted) made by Item Submitter
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=586350&aid=1858835&group_id=88346

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: None
Group: None
Status: Open
Resolution: None
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Evgenii Terechkov (evg_krsk)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: Roster is empty with CVS from 25 Dec 2007

Initial Comment:
27 Dec 2007 I updated jabber.el to cvs 1.74. On connection, messages in minibuffer say that all my contacts
loaded, but the roster is empty. Hitting 'g' dont work in roster buffer. :-(

----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=586350&aid=1858835&group_id=88346

-------------------------------------------------------------------------
This SF.net email is sponsored by: Microsoft
Defy all challenges. Microsoft(R) Visual Studio 2005.
(Continue reading)

SourceForge.net | 28 Dec 23:32 2007
Picon
Picon

[ emacs-jabber-Bugs-1858835 ] Roster is empty with CVS from 25 Dec 2007

Bugs item #1858835, was opened at 2007-12-27 09:45
Message generated for change (Comment added) made by legoscia
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=586350&aid=1858835&group_id=88346

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: None
Group: None
Status: Open
Resolution: None
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Evgenii Terechkov (evg_krsk)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: Roster is empty with CVS from 25 Dec 2007

Initial Comment:
27 Dec 2007 I updated jabber.el to cvs 1.74. On connection, messages in minibuffer say that all my contacts
loaded, but the roster is empty. Hitting 'g' dont work in roster buffer. :-(

----------------------------------------------------------------------

>Comment By: Magnus Henoch (legoscia)
Date: 2007-12-28 23:32

Message:
Logged In: YES 
user_id=920364
(Continue reading)

SourceForge.net | 29 Dec 11:05 2007
Picon
Picon

[ emacs-jabber-Bugs-1858835 ] Roster is empty with CVS from 25 Dec 2007

Bugs item #1858835, was opened at 2007-12-27 15:45
Message generated for change (Comment added) made by evg_krsk
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=586350&aid=1858835&group_id=88346

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: None
Group: None
>Status: Closed
>Resolution: Invalid
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Evgenii Terechkov (evg_krsk)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: Roster is empty with CVS from 25 Dec 2007

Initial Comment:
27 Dec 2007 I updated jabber.el to cvs 1.74. On connection, messages in minibuffer say that all my contacts
loaded, but the roster is empty. Hitting 'g' dont work in roster buffer. :-(

----------------------------------------------------------------------

>Comment By: Evgenii Terechkov (evg_krsk)
Date: 2007-12-29 17:05

Message:
Logged In: YES 
user_id=1560441
(Continue reading)


Gmane