Picon

[Bug 134847] new logo is not sharp in the icon files

If you have any questions why you received this email, please see the text at
the end of this email. Replies to this email are NOT read, please see the text
at the end of this email. You can add comments to this bug at:
  http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=134847

  conglomerate | Code | Ver: unspecified

Andre Klapper changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |a9016009 <at> gmx.de
  Status Whiteboard|                            |ghop[2007-20]

--

-- 
See http://bugzilla.gnome.org/page.cgi?id=email.html for more info about why you received
this email, why you can't respond via email, how to stop receiving
emails (or reduce the number you receive), and how to contact someone
if you are having problems with the system.

You can add comments to this bug at http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=134847.
Picon

[Bug 134847] new logo is not sharp in the icon files

If you have any questions why you received this email, please see the text at
the end of this email. Replies to this email are NOT read, please see the text
at the end of this email. You can add comments to this bug at:
  http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=134847

  conglomerate | Code | Ver: unspecified

Nickolay V. Shmyrev changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED

------- Comment #8 from Nickolay V. Shmyrev  2008-01-03 12:33 UTC -------
Ok, I've committed everything, thanks a lot for your work!

--

-- 
See http://bugzilla.gnome.org/page.cgi?id=email.html for more info about why you received
this email, why you can't respond via email, how to stop receiving
emails (or reduce the number you receive), and how to contact someone
if you are having problems with the system.

You can add comments to this bug at http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=134847.
PC Radhika | 25 Jan 14:24 2008
Picon

Conglomerate is crashing

Hi,
 
I am Radhika, primary writer for Evolution user guide. I have been using Frame 7.0 to author the user guide and generate XML from frame.
 
I have recently decided to switch to conglomerate to align with other open source writer and installed the application on my Linux machine (opensuse 10.3).
 
Whenever I attempt to open evolution.xml (which is generated using frame) using conglomerate,the application crashes.
 
I request the conglomerate experts to help me solve this issue.
 
Thanks for the help
 
Radhika PC
 
NB: I have also noticed that many pages in the conglomerate user help is empty.;-( (it reads "text")
 
 
 
 
_______________________________________________
Conglomerate-auto mailing list
Conglomerate-auto <at> lists.copyleft.no
http://lists.copyleft.no/mailman/listinfo/conglomerate-auto

Gmane