Picon

Entra nella mia rete su LinkedIn

LinkedIn
------------

    Percy Baker ha chiesto di aggiungerti ai suoi collegamenti su LinkedIn:

------------------------------------------

Vorrei aggiungerti alla mia rete professionale su LinkedIn.

Accetta l'invito di Percy Baker
http://www.linkedin.com/e/-fyj587-gpppo5jm-9/dNRclUFU0IUwzV2zOXJBgWXtGRdUF4zvIdYlXfat3h8atth/blk/I145126486_25/1BpC5vrmRLoRZcjkkZt5YCpnlOt3RApnhMpmdzgmhxrSNBszYRcBYSe3gScz4Rd359bPx9cRlQmk9dbPAVe3gUcPkOd3cLrCBxbOYWrSlI/EML_comm_afe/

Visualizza l'invito di Percy Baker
http://www.linkedin.com/e/-fyj587-gpppo5jm-9/dNRclUFU0IUwzV2zOXJBgWXtGRdUF4zvIdYlXfat3h8atth/blk/I145126486_25/3kOnPoUd3oOcjkQckALqnpPbOYWrSlI/svi/

------------------------------------------

Perché entrare in contatto con Percy Baker potrebbe essere una buona idea?

Hai delle domande? Probabilmente, la rete di Percy Baker può darti una risposta
Puoi usare le Risposte di LinkedIn per distribuire le tue domande professionali a Percy Baker e alla tua
rete estesa. Puoi ricevere risposte dettagliate e affidabili da professionisti esperti.

http://www.linkedin.com/e/-fyj587-gpppo5jm-9/ash/inv19_ayn/

 
--

-- 
(c) 2011, LinkedIn Corporation
_______________________________________________
wp-testers mailing list
(Continue reading)

Dave Churchill | 15 Jul 12:56 2011
Picon

Edit Thumbnail not working in Edit Media?

Hi, seeking some advice.

When editing images in the Media Library, I can't seem to edit/crop the Thumbnails. Sometimes it seems to
work, but I'd say 99% of the time it doesn't do anything at all. I'm also uncertain what's best practice, as
the Save button is greyed out (is that right?) so I'm assuming you just need to use the Update Media button?

I've looked through Track and see there are several media related problems, but nothing appears specific
to editing thumbnails?

I'm using WordPress 3.2.1 and have the same problems with Chrome and Safari on the Mac. Interesting I did
have similar problems on 3.1, but I'd say a 50% success rate!

Original images are 600x450 pixels, thumbnails are set to 150x150 pixels with "Crop thumbnail to exact
dimensions..." ticked.

Any thoughts/suggestions?

Regards,
David
Rafael Poveda - RaveN | 15 Jul 13:16 2011
Picon

Re: Edit Thumbnail not working in Edit Media?

I'm amazed about this. 

I have done some tests and I can crop an image only if width or height (or both) is bigger than 150px (151+).
Weird. 

--
Rafael Poveda <RaveN> | Mecus.es

El viernes 15 de julio de 2011 a las 12:56, Dave Churchill escribió:

> Hi, seeking some advice.
> 
> When editing images in the Media Library, I can't seem to edit/crop the Thumbnails. Sometimes it seems to
work, but I'd say 99% of the time it doesn't do anything at all. I'm also uncertain what's best practice, as
the Save button is greyed out (is that right?) so I'm assuming you just need to use the Update Media button?
> 
> I've looked through Track and see there are several media related problems, but nothing appears specific
to editing thumbnails?
> 
> I'm using WordPress 3.2.1 and have the same problems with Chrome and Safari on the Mac. Interesting I did
have similar problems on 3.1, but I'd say a 50% success rate!
> 
> Original images are 600x450 pixels, thumbnails are set to 150x150 pixels with "Crop thumbnail to exact
dimensions..." ticked.
> 
> Any thoughts/suggestions?
> 
> Regards,
> David
> _______________________________________________
(Continue reading)

Rafael Poveda - RaveN | 15 Jul 13:21 2011
Picon

Re: Edit Thumbnail not working in Edit Media?

My mistake. 

You cannot crop anything less than your automatic cropped size. 
I have changed my thumbnail size to 70x70 and now I can crop if any of the dimensions is 70+

It's a logical way to work, but not so easy to see. 

--
Rafael Poveda <RaveN> 

El viernes 15 de julio de 2011 a las 13:16, Rafael Poveda - RaveN escribió:

> I'm amazed about this. 
> 
> I have done some tests and I can crop an image only if width or height (or both) is bigger than 150px (151+).
Weird. 
> 
> --
> Rafael Poveda <RaveN> | Mecus.es (http://Mecus.es)
> 
> El viernes 15 de julio de 2011 a las 12:56, Dave Churchill escribió:
> 
> > Hi, seeking some advice.
> > 
> > When editing images in the Media Library, I can't seem to edit/crop the Thumbnails. Sometimes it seems to
work, but I'd say 99% of the time it doesn't do anything at all. I'm also uncertain what's best practice, as
the Save button is greyed out (is that right?) so I'm assuming you just need to use the Update Media button?
> > 
> > I've looked through Track and see there are several media related problems, but nothing appears
specific to editing thumbnails?
(Continue reading)

Dave Churchill | 15 Jul 13:31 2011
Picon

Re: Edit Thumbnail not working in Edit Media?

OK, figured it out - although have to say I've be using Photoshop and image editors for a long time and think
perhaps Editor needs slightly better notes?

Perhaps:

Thumbnail Settings (help)
The thumbnail image can be cropped differently. For example it can be square or contain only a portion of the
original image to showcase it better. Here you can select whether to apply changes to all image sizes or
make the thumbnail different. After making your selection, click the Crop button [crop icon], then click Save.

I wrongly assumed the crop icon was used in a similar way to say Photoshop, i.e. you clicked it, made you
selection and then clicked Save. Hadn't realised you made your selection and then clicked Crop - seems
back to front to me, or perhaps I've been using Photoshop for too long :-)

Regards,
David

On 15 Jul 2011, at 11:56, Dave Churchill wrote:

> Hi, seeking some advice.
> 
> When editing images in the Media Library, I can't seem to edit/crop the Thumbnails. Sometimes it seems to
work, but I'd say 99% of the time it doesn't do anything at all. I'm also uncertain what's best practice, as
the Save button is greyed out (is that right?) so I'm assuming you just need to use the Update Media button?
> 
> I've looked through Track and see there are several media related problems, but nothing appears specific
to editing thumbnails?
> 
> I'm using WordPress 3.2.1 and have the same problems with Chrome and Safari on the Mac. Interesting I did
have similar problems on 3.1, but I'd say a 50% success rate!
(Continue reading)

Rafael Poveda - RaveN | 15 Jul 13:44 2011
Picon

Re: Edit Thumbnail not working in Edit Media?

It's not just you. I had to explain to almost all of my clients how to crop because they had the same problem as
you :)

But I must say that, if you think in UX, select and then crop is more easy and intuitive than "Select that you
want to crop -> select -> then crop". As you say, we have in mind our Photoshop culture :)

--
Rafael Poveda <RaveN> | Mecus.es | raven <at> mecus.es (mailto:raven <at> mecus.es) | raven <at> raven.es
(mailto:raven <at> raven.es) | twitter: bi0xid | gtalk: rafael.poveda | skype: nathaniel_ | +34.620.739.206

El viernes 15 de julio de 2011 a las 13:31, Dave Churchill escribió:

> OK, figured it out - although have to say I've be using Photoshop and image editors for a long time and think
perhaps Editor needs slightly better notes?
> 
> Perhaps:
> 
> Thumbnail Settings (help)
> The thumbnail image can be cropped differently. For example it can be square or contain only a portion of
the original image to showcase it better. Here you can select whether to apply changes to all image sizes or
make the thumbnail different. After making your selection, click the Crop button [crop icon], then click Save.
> 
> I wrongly assumed the crop icon was used in a similar way to say Photoshop, i.e. you clicked it, made you
selection and then clicked Save. Hadn't realised you made your selection and then clicked Crop - seems
back to front to me, or perhaps I've been using Photoshop for too long :-)
> 
> Regards,
> David
> 
> 
(Continue reading)

Mismatched closing tag in network.php

** WP Version: 3.2.1

** File: http://core.svn.wordpress.org/tags/3.2.1/wp-admin/network.php 

** Description: Line 232 opens with <p> tag and closes with </h3> tag. Need
to change </h3> to </p>.

** Reference Line 232: **

<p><?php printf( __( 'We recommend you change your siteurl to
<code>%1$s</code> before enabling the network feature. It will still be
possible to visit your site using the <code>www</code> prefix with an
address like <code>%2$s</code> but any links will not have the
<code>www</code> prefix.' ), substr( $hostname, 4 ), $hostname ); ?></h3>
Andrew Nacin | 1 Aug 00:16 2011

Re: Mismatched closing tag in network.php

On Sun, Jul 31, 2011 at 6:11 PM, David Carroll - PageSimplify <
david.carroll@...> wrote:

> ** Description: Line 232 opens with <p> tag and closes with </h3> tag. Need
> to change </h3> to </p>.

http://core.trac.wordpress.org/changeset/18492

Thanks.

Duplicate HTML ID attribute in same Input Tag -> wp-admin/setup-config.php

** WP Version: 3.2.1

** File: http://core.svn.wordpress.org/tags/3.2.1/wp-admin/setup-config.php

** Description: Line 142 has duplicate HTML ID attribute in same Input Tag.

** Reference Line 142: **

<td><input name="prefix" id="prefix" type="text" id="prefix" value="wp_"
size="25" /></td>
Andrew Nacin | 1 Aug 00:20 2011

Re: Duplicate HTML ID attribute in same Input Tag -> wp-admin/setup-config.php

On Sun, Jul 31, 2011 at 6:17 PM, David Carroll - PageSimplify <
david.carroll@...> wrote:

> <td><input name="prefix" id="prefix" type="text" id="prefix" value="wp_"
> size="25" /></td>

http://core.trac.wordpress.org/changeset/18493

Thanks -- in the future these kinds of bugs (the confirmed or obvious kind)
can go straight to Trac.

Gmane