Ivan Leonardo | 1 Jun 06:13 2012

MHTML Format

Saya dapat email dengan attachment .MHT yaitu MHTML files, dilayar bisa 
dibaca tapi kalau di cetak keluarnya bahasa mesin gitu, saya sudah coba 
ubah char encoding msh ngaco.

ZGimana ya cara cetaknya biar rapih ?

Thanks

Website : WWW.PTTDP.COM
-----------------------------------------------------------------------------------------------
DISCLAIMER :
This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are
not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the
sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your
system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free as information could be
intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender
therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which
arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version.

Suranto Heng | 24 May 05:02 2012
Picon

Email forwarding tidak ada tgl dan jam

Selamat pagi.


Saya mau bertanya mengenai email forward yg tidak tercantum tanggal, krn sampai saat ini belum solve masalahnya.

Saya menggunakan email client Thunderbird 12 dan mail server mdaemon.

Jika saya memforward email kiriman dari domain saya sendiri, tgl nya selalu ada, spt berikut :

-------- Original Message --------
Subject: scan
Date: Fri, 11 May 2012 07:59:58 +0700
From: Sanrio <sanrio.wylie-BEvYA+Mb66QNnofZHRHOvw@public.gmane.org>
To: suranto-BEvYA+Mb66QNnofZHRHOvw@public.gmane.org


Tapi jika saya memforward email dari luar bukan domain saya, tgl nya pasti tidak tercantum, spt berikut ini :

-------- Original Message --------
Subject: Terima kasih atas pembayaran Billing Statement INV-39120
From: Finance Department <finance-TDvwWi800A+Rq8AjE7tl8g@public.gmane.org>
To: Suranto <suranto-BEvYA+Mb66QNnofZHRHOvw@public.gmane.org>, <finance-TDvwWi800A/m16pr+bQZdw@public.gmane.orgm>

Kira2 masalahnya di mana ya? Apakah ada setingan khusus di mail server ?
Tapi jika saya menggunakan outlook atau world client, hasilnya bagus ada tanggalnya.

Terima kasih atas perhatiannya.

Suranto.
Ivan Leonardo | 16 May 14:17 2012

Collect Email Address

Saya ada banyak email di inbox tapi addressbook sudah kosong terhapus, 
bagaimana caranya saya bisa collect semua email address dari all message 
yg ada di inbox atau sentitem ?

Saya pakai TB 10.

Thanks

Website : WWW.PTTDP.COM
-----------------------------------------------------------------------------------------------
DISCLAIMER :
This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are
not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the
sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your
system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free as information could be
intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender
therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which
arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version.

Ivan Leonardo | 27 Mar 06:45 2012

Schedule Send Mail

Bagaimana ya caranya supaya bisa bikin recurring schedule send mail dari TB,

Saya sudah coba addon send later 3, tapi suka ga mau run.

thanks

---------------------------------------------------------------------------
This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are
not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the
sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your
system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free as information could be
intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender
therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which
arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version.

Ivan Leonardo | 21 Feb 09:03 2012

Decline Invitation with Note

Apakah di TB lightning bisa decline event dengan menyertakan Alasan/Note 
? saya lihat di Outlook bisa melakukan itu.
Kalo bisa gimana caranya ya ?

Thanks

---------------------------------------------------------------------------
This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are
not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the
sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your
system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free as information could be
intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender
therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which
arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version.

Ivan Leonardo | 21 Feb 08:29 2012

Accept Event Lightining

Tambahan info https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=475886, 
kasusnya mirip ini.

Solusinya apa ya ?

---------------------------------------------------------------------------
This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are
not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the
sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your
system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free as information could be
intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender
therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which
arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version.

Ganda/YID | 21 Feb 07:09 2012

Import TB to Outlook

Selamat siang Pak,

Mohon bantuannya, bagaimana cara untuk import data dari Thunderbird ke 
outlook 2007?

Mohon petunjuknya.

--

-- 
Thanks&  Regards,
Ganda
IT Dept.
PT. Yusen Air&  Sea Service Indonesia
Telp : 55912914 ext.272
Fax  : 55912915
Mail : ganda@...

Ivan Leonardo | 16 Feb 02:46 2012

Folder IMAP : lanjut dari MD

On 02/15/2012 02:49 PM, Ivan Leonardo wrote:

> Saya pakai TB 10, account Imap. Saya ada bikin folder baru misal ABC dan
> saya buat filter di worldclient imap jika ada email dari ABC move to
> folder ABC
> semua sudah ok, tapi anehnya tiap bbrp saat kan TB tarik data dari MD
> nah Kalo Folder ABC ini tidak sy klik dia tidak tarik email baru jadi sy
> ga tau kalo ada email masuk dr ABC.
Memang begitulah caranya IMAP client menghemat bandwith, kalau POP3 kan
messagenya ada di local disk jadi ya otomatis saja di view.
Hal itu akan terasakan manfaatnya saat pakai koneksi yang lambat atau
delay tinggi (high latency connection).
Mobile IMAP client juga begitu caranya.

Kalau ingin lebih cepat harus diubah default settingnya.
Didiskusikan di milistbid@...  saja kalau ingin meneruskan.

----------------------------------------

Kalo begitu jika di folder ABC ada email baru dan tidak/lupa saya klik tidak ada warning kalo ada email baru
ya ?
wah repot juga ya, kalo emailnya urgent bisa rame nanti.

Default setting yg bapak bilang spt apa ya supaya lebih cepat ?

Thanks

---------------------------------------------------------------------------
This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are
not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the
sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your
system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free as information could be
intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender
therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which
arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version.

Ivan Leonardo | 15 Feb 05:31 2012

Event calendar to Outlook 2008 on Mac

di tempat saya user invite event pakai TB 8 + Lightning lalu ada 1 user 
yang pakai Macbook dengan email client Outlook 2008 entourage.
Setiap si entourage terima invitation dari TB bisa masuk ke calendarnya 
outlook tapi Jamnya jadi ngaco kecepetan bbrp jam tidak sesuai dengan 
jam yg ada di si pengundang event

Kenapa ya bisa aneh gini ? kalo sesama TB sih normal aja.

Thanks

---------------------------------------------------------------------------
This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are
not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the
sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your
system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free as information could be
intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender
therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which
arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version.

Ivan Leonardo | 27 Jan 03:42 2012

Lightning Reminder

Saya coba buat event dan invite 2 user, event sudah berhasil terkirim 
dan tercatat di calendar 2 user tersebut, TAPI di kolom remindernya 
blank/no reminder
padahal waktu saya buat event reminder sudah diisi 1 day before.

1. Apakah reminder memang tidak bisa ikut di sync ke calendar attendee ?
2. Jika saya sudah buat event utk 2 org lalu besoknya sy mau tambah 
invite 2 org lagi apakah bisa kirim invitation lagi hanya utk 2 org yg 
baru itu saja ?

Thanks

---------------------------------------------------------------------------
This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are
not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the
sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your
system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free as information could be
intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender
therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which
arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version.

Ivan Leonardo | 15 Nov 06:46 2011

Lightning Addons

Sy coba bikin event di lightning dan invite beberapa org, nah setelah 
selesai kan org yg diundang juga terima notifikasi, didalamnya ada 3 
tombol yg bisa di click (confirm,can't come,Tentative).

Nah sewaktu saya click can't come kan langsung kirim email balik ke si 
pembuat event, tapi koq tidak ada infonya ya yg menunjukkan kalau yg 
diundang tidak bisa hadir padahal kan sudah click tombol can't come.

sy sudah cek juga di calendar tidak ada tanda kalau user A tidak bisa hadir.

kenapa ya ?

Thanks

---------------------------------------------------------------------------
This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are
not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the
sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your
system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free as information could be
intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender
therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which
arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version.


Gmane