Joris Guisson | 2 Nov 10:35 2008
Picon

KTorrent on windows

Hi,

The ktorrent package in the kde windows installer is old and not even
an official release, just a SVN snapshot. It also isn't included in
all KDE releases. How do I get it updated to the latest release
(3.1.4) ?

Joris,
Gino Alex Monti | 3 Nov 12:09 2008
Picon

ginomonti@...



From: "kde-windows-request-RoXCvvDuEio@public.gmane.org" <kde-windows-request-RoXCvvDuEio@public.gmane.org>
To: kde-windows-RoXCvvDuEio@public.gmane.org
Sent: Sunday, November 2, 2008 8:00:24 AM
Subject: Kde-windows Digest, Vol 38, Issue 1

Send Kde-windows mailing list submissions to
    kde-windows-RoXCvvDuEio@public.gmane.org

To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
    https://mail.kde.org/mailman/listinfo/kde-windows
or, via email, send a message with subject or body 'help' to
    kde-windows-request-RoXCvvDuEio@public.gmane.org

You can reach the person managing the list at
    kde-windows-owner-RoXCvvDuEio@public.gmane.org

When replyin g, please edit your Subject line so it is more specific
than "Re: Contents of Kde-windows digest..."


Today's Topics:

  1. KTorrent on windows (Joris Guisson)


----------------------------------------------------------------------

Message: 1
Date: Sun, 2 Nov 2008 10:35:43 +0100
From: "Joris Guisson" <joris.guisson-Re5JQEeQqe8AvxtiuMwx3w@public.gmane.org>
Subject: KTorrent on windows
To: "KDE on Windows" <kde-windows-RoXCvvDuEio@public.gmane.org>
Message-ID:
    <6bc528f40811020135g735015c7p60ae686ce37d32d7-JsoAwUIsXosN+BqQ9rBEUg@public.gmane.org>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1

Hi,

The ktorr ent package in the kde windows installer is old and not even
an official release, just a SVN snapshot. It also isn't included in
all KDE releases. How do I get it updated to the latest release
(3.1.4) ?

Joris,


------------------------------

_______________________________________________
Kde-windows mailing list
Kde-windows-RoXCvvDuEio@public.gmane.org
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/kde-windows


End of Kde-windows Digest, Vol 38, Issue 1
******************************************

_______________________________________________
Kde-windows mailing list
Kde-windows@...
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/kde-windows
Mark | 5 Nov 11:16 2008
Picon

[Bug 172296] config.txt errors redux, as continuing into 4.1.2 release since no action by current assignee

http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=172296

Mark Ziggyesque hotmail com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |UNCONFIRMED
         Resolution|FIXED                       |

--- Comment #4 from Mark <Ziggyesque hotmail com>  2008-11-05 11:16:47 ---
Sorry to be a pain, but following up on it, this config.txt still the broken
one:

http://winkde.org/pub/kde/ports/win32/repository/config/config.txt

Also, I goofed in my copy/pasting for the sourceforge links. Direct links that
avoid the redirector are of the format I listed for TortoiseSVN, thru
ftp.heanet, e.g.
http://ftp.heanet.ie/mirrors/sourceforge/t/to/tortoisesvn/TortoiseSVN-1.5.5.14361-win32-svn-1.5.4.msi

My bad, sorry. The general format is: 
"<http | ftp>://ftp.heanet.ie/mirrors/sourceforge/≤first letter>/<first two
letters>/<projectname>/<filename>"

Anything //<sitename>.dl.sourceforge.net/ possibly gets redirected, as they
have the same logic as prdownloads.sourceforge.net underlying them. Kudos to
heanet for not only exposing the tree, but also having a non-flaky server for
both protocols to source them.

Gracias,
Mark

--

-- 
Configure bugmail: http://bugs.kde.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.
Cedric Girard | 9 Nov 00:00 2008
Picon

Amarok 1.9.4: No collection plugins error

Hi,

I try to run Amarok 1.9.4 on Vista. When I start it I get a "cannot find 
any collection plugins" error message. I've tried to run "kbuildsycoca4 
--noincremental" but this does not solve the problem.

My KDE version is 4.1.3 (latest stable version) installed with the 
latest GUI installer. I've added the KDEDIRS env var and the bin and lib 
folder to the "path" var as suggested there : 
http://techbase.kde.org/Projects/KDE_on_Windows/Installation#Summary_of_Steps 
and I have also installed the Visual C++ runtime.

QT applications run well. I can start kwrite only once and it takes a 
lot of time to launch (I must kill kded4 and klauncher) to be able to 
run kwrite again.

Any help would be appreciated. Thanks,

Cédric Girard
Patrick Spendrin | 9 Nov 11:15 2008
Picon
Picon

Re: Amarok 1.9.4: No collection plugins error

Cedric Girard schrieb:
> Hi,
> 
> I try to run Amarok 1.9.4 on Vista. When I start it I get a "cannot find 
> any collection plugins" error message. I've tried to run "kbuildsycoca4 
> --noincremental" but this does not solve the problem.
nearly.
The way to get this done:
Open a console window; change directory to your KDE install directory 
(e.g. C:\kde4). Then run the following commands:
C:\kde4> bin\kdeinit4.exe --terminate
C:\kde4> bin\update-mime-database.exe %CD%\share\mime
C:\kde4> bin\kbuildsycoca4.exe --noincremental
> 
> My KDE version is 4.1.3 (latest stable version) installed with the 
> latest GUI installer. I've added the KDEDIRS env var and the bin and lib 
> folder to the "path" var as suggested there : 
> http://techbase.kde.org/Projects/KDE_on_Windows/Installation#Summary_of_Steps 
> and I have also installed the Visual C++ runtime.
> 
> QT applications run well. I can start kwrite only once and it takes a 
> lot of time to launch (I must kill kded4 and klauncher) to be able to 
> run kwrite again.
> 
> Any help would be appreciated. Thanks,
> 
> Cédric Girard
regards,
Patrick
> _______________________________________________
> Kde-windows mailing list
> Kde-windows@...
> https://mail.kde.org/mailman/listinfo/kde-windows
> 

--

-- 
web:                 http://windows.kde.org
mailing list:        kde-windows@...
irc:                 #kde-windows (irc.freenode.net)
Cedric Girard | 9 Nov 18:24 2008
Picon

Re: Amarok 1.9.4: No collection plugins error

Patrick Spendrin a écrit :
Cedric Girard schrieb:
Hi, I try to run Amarok 1.9.4 on Vista. When I start it I get a "cannot find any collection plugins" error message. I've tried to run "kbuildsycoca4 --noincremental" but this does not solve the problem.
nearly. The way to get this done: Open a console window; change directory to your KDE install directory (e.g. C:\kde4). Then run the following commands: C:\kde4> bin\kdeinit4.exe --terminate C:\kde4> bin\update-mime-database.exe %CD%\share\mime C:\kde4> bin\kbuildsycoca4.exe --noincremental
My KDE version is 4.1.3 (latest stable version) installed with the latest GUI installer. I've added the KDEDIRS env var and the bin and lib folder to the "path" var as suggested there : http://techbase.kde.org/Projects/KDE_on_Windows/Installation#Summary_of_Steps and I have also installed the Visual C++ runtime. QT applications run well. I can start kwrite only once and it takes a lot of time to launch (I must kill kded4 and klauncher) to be able to run kwrite again. Any help would be appreciated. Thanks, Cédric Girard
regards, Patrick
_______________________________________________ Kde-windows mailing list Kde-windows-RoXCvvDuEio@public.gmane.org https://mail.kde.org/mailman/listinfo/kde-windows
OK I did what you asked me to do but no change. Here is my console log :

C:\Users\Cedric>cd %KDEDIRS%

C:\Program Files\KDE>bin\kdeinit4.exe --terminate

C:\Program Files\KDE>bin\update-mime-database.exe %CD%\share\mime
Usage: bin\update-mime-database.exe [-hvV] MIME-DIR

C:\Program Files\KDE>bin\update-mime-database.exe "C:\Program Files\KDE\share\mi
me"
Unknown media type in type 'all/all'

Unknown media type in type 'all/allfiles'

Unknown media type in type 'uri/mms'

Unknown media type in type 'uri/mmst'

Unknown media type in type 'uri/mmsu'

Unknown media type in type 'uri/pnm'

Unknown media type in type 'uri/rtspt'

Unknown media type in type 'uri/rtspu'

Unknown media type in type 'fonts/package'

Unknown media type in type 'interface/x-winamp-skin'


Note that 'C:\Program Files\KDE\share' is not in the search path
set by the XDG_DATA_HOME and XDG_DATA_DIRS
environment variables, so applications may not
be able to find it until you set them. The
directories currently searched are:


- C:\Users\Cedric\.local\share
- /usr/local/share/
- /usr/share/


C:\Program Files\KDE>bin\kbuildsycoca4.exe --noincremental
create process "C:\Program Files\KDE\bin\dbus-daemon.exe" "C:\Program Files\KDE\
bin\dbus-daemon.exe"  --session
Family none
kbuildsycoca4 running...

C:\Program Files\KDE>bin\amarok.exe

C:\Program Files\KDE>
_______________________________________________
Kde-windows mailing list
Kde-windows@...
https://mail.kde.org/mailman/listinfo/kde-windows
Zhang chnxp | 10 Nov 07:40 2008
Picon

Okular does not seem to release memory?

Hi,

I've just updated to 4.1.2 (msvc build). And after opening and
scrolling down through a PDF file, okular's memory usage will grow
almost linearly, and never seem to release.

Is it a known bug?
Christian Ehrlicher | 10 Nov 07:43 2008
Picon
Picon

Re: Okular does not seem to release memory?

> Von: "Zhang chnxp"
> Hi,
> 
> I've just updated to 4.1.2 (msvc build). And after opening and
> scrolling down through a PDF file, okular's memory usage will grow
> almost linearly, and never seem to release.
> 
> Is it a known bug?
No.
And it also doesn't look like a kde-windows bug to me either.

Christian
--

-- 
GMX Download-Spiele: Preizsturz! Alle Puzzle-Spiele Deluxe über 60% billiger.
http://games.entertainment.gmx.net/de/entertainment/games/download/puzzle/index.html
Patrick Spendrin | 10 Nov 12:19 2008
Picon
Picon

Re: Okular does not seem to release memory?

Christian Ehrlicher schrieb:
>> Von: "Zhang chnxp"
>> Hi,
>>
>> I've just updated to 4.1.2 (msvc build). And after opening and
>> scrolling down through a PDF file, okular's memory usage will grow
>> almost linearly, and never seem to release.
>>
>> Is it a known bug?
> No.
> And it also doesn't look like a kde-windows bug to me either.
Please put this bug into the bugtracker http://bugs.kde.org . As we 
package all libraries that are used for pdf viewing, this might be our 
bug too so please file this bug for now.
> 
> 
> Christian
regards,
Patrick

--

-- 
web:                 http://windows.kde.org
mailing list:        kde-windows@...
irc:                 #kde-windows (irc.freenode.net)
Mike Arthur | 10 Nov 12:42 2008
Picon

Re: Okular does not seem to release memory?

On Monday 10 November 2008 06:40:35 Zhang chnxp wrote:
> I've just updated to 4.1.2 (msvc build). And after opening and
> scrolling down through a PDF file, okular's memory usage will grow
> almost linearly, and never seem to release.
You sure this isn't just it caching the pages of the PDF after rendering?

--

-- 
Cheers,
Mike Arthur
http://mikearthur.co.uk/

Gmane