Jody Torrence | 9 Jan 14:19 2003
Picon

Re: [AT] AUDIOTRON Digest - 7 Jan 2003 to 8 Jan 2003 (#2003-9)

on 1/8/03 11:00 PM, Automatic digest processor at
LISTSERV <at> MAILLIST.VOYETRA.COM wrote:

> iMac
You don't really need the setp software. All you need to do is go to the
audiotron web page and enter the share information there. Then setup your
samba shares on you mac. Go here for the details on OSX setup:

http://www.lighthouselofts.com/paul/Audiotron/audiotron.html

-----------------------------------------------------------
List archives:  http://maillist.voyetra.com/audiotron.html
You  may leave  the list  at any  time by  sending an e-mail
   to LISTSERV <at> MAILLIST.VOYETRA.COM with only the words
      "SIGNOFF AUDIOTRON" in the body of the e-mail.
         Separate Message Board available at:
    http://www.turtle-beach.com/wb/messageboard.htm
-----------------------------------------------------------

Friso Gosliga | 9 Jan 15:27 2003
Picon

Re: [AT] very interested in buying product - but one question...

> Basically if I can play the second half of Abbey Road without any
> distracting pauses I'll run out and buy this thing today.

It's not difficult, not even with MP3. The device can do it - it's up to
you to supply it with gapless MP3 files. The freely available LAME encoder
can do this. If you need help with command line settings... just ask.

Grtz,
Friso

-----------------------------------------------------------
List archives:  http://maillist.voyetra.com/audiotron.html
You  may leave  the list  at any  time by  sending an e-mail
   to LISTSERV <at> MAILLIST.VOYETRA.COM with only the words
      "SIGNOFF AUDIOTRON" in the body of the e-mail.
         Separate Message Board available at:
    http://www.turtle-beach.com/wb/messageboard.htm
-----------------------------------------------------------

Manny | 9 Jan 15:22 2003
Picon

Re: [AT] iptables and AT

I had a similar problem before.  I used Firestarter to configure iptables
and tried opening ports 137/139 and even allowed all traffic from my
Audiotron's I/P to pass.  Nothing worked.

Then I did a search on the archives and, a long time ago, someone posted
that the Audiotron was having problems with the UNCLEAN modules in IPTABLES.
 So I looked around the Firestarter confiuration files and removed the
entries that had something to do with UNCLEAN (there were three lines).
BTW, I do not have a clue as to what UNCLEAN does (or even how to setup
iptables).  What I know is that it worked so I'm happy :-)

Hope this helps....

On Tue, 7 Jan 2003 21:27:00 -0600, Justin D Davis <justindd <at> IASTATE.EDU> wrote:

>I did some playing....and bug number one, is that whatever is going on, the
>stupid packet is NOT being logged as dropped.....stupid kernel bugs, make
>life really difficult.
>
>Anyway, what I have found out so far using a sniffer, is that the AT seems
>to vary the source port a ton for its requests to the netbios name
>requests.  So that suggests that the default netbios configuration
>boilerplate from giptables needs a substantial fix to it.  Either that or
>their is a bug in the AT (AT-100 HPNA only mode) and it is not compliant
>with CIFS correctly.
>
>At 10:21 PM 1/7/2003 -0500, you wrote:
>>It just means you need to allow ICMP echo requests/replies through.  Not
>>a security hole on a LAN by any means.
>>
(Continue reading)

Jay Erndl | 9 Jan 15:31 2003
Picon

Re: [AT] AT with Linksys WET11?

What specifically is the problem with 3.0.0? I have been using it for a
little while and it seems OK to me. I have been reluctant to move to the
3.0.26 beta when I don't seem to be having any problems. Thanks.

Jay

-----Original Message-----
From: Turtle Beach Audiotron User Forum
[mailto:AUDIOTRON <at> MAILLIST.VOYETRA.COM]On Behalf Of Paul Dryden
Sent: Thursday, January 09, 2003 5:42 AM
To: AUDIOTRON <at> MAILLIST.VOYETRA.COM
Subject: Re: [AT] AT with Linksys WET11?

I don't know why this isn't spelled out more clearly in the release notes,
but I have been testing the HPNA beta since September, and I can tell you
from personal experience that I have had ZERO HPNA-related problems since
then, and I know of no one else who has had such problems either. HPNA is
FIXED! Period! End of story! Don't listen to people who don't use it and
haven't tested it.

Paul.

On Wed, 8 Jan 2003 22:34:23 -0700, William C. Adkins, Jr.
<wcadkins <at> QWEST.NET> wrote:

>There has been no announced fix to HPNA.  As stated here, if you like the
>product and can't wait for the solution AT is working on, go cat5 or WET11.
>I bought a WET11, plugged it in to my DCHP mixed (cat5 and WiFi) network
and
>it booted up flawlessly.  I haven't turned the AT off since mid October!
(Continue reading)

Paul Webster | 9 Jan 15:26 2003
Picon
Picon

[AT] Audio MP2 files - DAB format

I am looking into buying one of these for use in UK - I did a bit of
research a while back , but the recent official 240V release has made me
look into it again.

Back in April 2002 there was a question about a specific streaming syntax.
it referred to:
>Location: http://192.168.0.250:9000/pls/50307.pls
>Format: Shoutcast
>Bitrate: 160
>kHz: 48

I recognise that as being DABBar from a PSION Wavefinder.
I use DAB a lot and have timed recording in MP2 format - same underlying
system as referred to above.
48kHz and variety of bitrates

I just recorded some MP2 samples and passed them over to a current Audiotron
user - and it could not play them (even renamed as MP3 - a trick that often
works with other players).  However, he is not using the latest firmware
AFAIK.

Anyone with current software willing to give it a try - or failing that ...
any ideas (apart from re-encoding the files, which I would like to avoid ..
but I know that I could do it if I had to)

Paul

-----------------------------------------------------------
List archives:  http://maillist.voyetra.com/audiotron.html
You  may leave  the list  at any  time by  sending an e-mail
(Continue reading)

Toscano, Michael | 9 Jan 15:46 2003

Re: [AT] MP9 Plugin?

Funny, I was thinking about this too.

I just got WMP9 on my development machine. 

The SDK is locked and loaded. Now all I need is some time.

Mike

-----Original Message-----
From: david caulton [mailto:dcaulton <at> HOTMAIL.COM]
Sent: Wednesday, January 08, 2003 7:17 PM
To: AUDIOTRON <at> MAILLIST.VOYETRA.COM
Subject: Re: [AT] MP9 Plugin?

Anyone interested in trying?

sdk is at
http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/downloads/list/winmedia.a
sp

dc

----- Original Message -----
From: "Chip Daiger" <cdaiger <at> TIDEWATER.NET>
To: <AUDIOTRON <at> MAILLIST.VOYETRA.COM>
Sent: Wednesday, January 08, 2003 3:58 PM
Subject: [AT] MP9 Plugin?

> Anyone have (or heard of) any plans to write a plugin for MP9 so that it
> could control the audiotron?  It would be great to be able to use the
(Continue reading)

Paul Dryden | 9 Jan 15:59 2003

Re: [AT] AT with Linksys WET11?

The problems that I and other HPNA users were having were things like:

Intermittent gaps in the audio, up to several seconds in duration,

Playing interrupted in the middle of a file, after a few seconds the next
file would start playing,

Playing stopped completely, often with a total lockup of the AT,
necessitating power cycling.

Needless to say, the last was by far the worst, but by 3.0.0 this problem
was either fixed or was rare enough that I don't recall seeing it. The
other problems persisted, but may have become less frequent. It is hard to
say because they seemed to come and go. Sometimes you could go several days
without a problem, other times it would happen several times in one day.
Some users also may have seen them much more frequently than others, and it
was also reported that changes in phone wiring may have made a significant
difference as well. For example, Seth kept insisting that several VTB
employees were using HPNA and never saw a single problem. Months went by
before they were even able to reproduce it.

Hope this helps.
Paul.

On Thu, 9 Jan 2003 09:31:29 -0500, Jay Erndl <jayerndl <at> YAHOO.COM> wrote:

>What specifically is the problem with 3.0.0? I have been using it for a
>little while and it seems OK to me. I have been reluctant to move to the
>3.0.26 beta when I don't seem to be having any problems. Thanks.
>
(Continue reading)

Scott D. Davilla | 9 Jan 17:08 2003

CES news

Anyone seen the two new Audiotrons that VTB introduced at CES? See
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?s=02a75a4f7da7696f8211f427a2f09135
&threadid=210869

for more info.

Scott

-----------------------------------------------------------
List archives:  http://maillist.voyetra.com/audiotron.html
You  may leave  the list  at any  time by  sending an e-mail
   to LISTSERV <at> MAILLIST.VOYETRA.COM with only the words
      "SIGNOFF AUDIOTRON" in the body of the e-mail.
         Separate Message Board available at:
    http://www.turtle-beach.com/wb/messageboard.htm
-----------------------------------------------------------

Michael Sjölin | 9 Jan 17:15 2003
Picon

Re: CES news

Seems we got bundled wireless and tv-out with the AT-200. Good job :)

I wasn't really aware of the semi-pro/pro market the AT-300 is targeted at
really but it seems well suited.

/Michael

-----Original Message-----
From: Turtle Beach Audiotron User Forum
[mailto:AUDIOTRON <at> MAILLIST.VOYETRA.COM] On Behalf Of Scott D. Davilla
Sent: den 9 januari 2003 17:08
To: AUDIOTRON <at> MAILLIST.VOYETRA.COM
Subject: [AT] CES news

Anyone seen the two new Audiotrons that VTB introduced at CES? See
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?s=02a75a4f7da7696f8211f427a2f0
9135
&threadid=210869

for more info.

Scott

-----------------------------------------------------------
List archives:  http://maillist.voyetra.com/audiotron.html
You  may leave  the list  at any  time by  sending an e-mail
   to LISTSERV <at> MAILLIST.VOYETRA.COM with only the words
      "SIGNOFF AUDIOTRON" in the body of the e-mail.
         Separate Message Board available at:
    http://www.turtle-beach.com/wb/messageboard.htm
(Continue reading)

Timothy H. Jackson | 9 Jan 17:17 2003
Picon
Picon

Re: CES news

At least they are listening to us...

:)

Tim

-----Original Message-----
From: Turtle Beach Audiotron User Forum
[mailto:AUDIOTRON <at> MAILLIST.VOYETRA.COM] On Behalf Of Scott D. Davilla
Sent: Thursday, January 09, 2003 8:08 AM
To: AUDIOTRON <at> MAILLIST.VOYETRA.COM
Subject: [AT] CES news

Anyone seen the two new Audiotrons that VTB introduced at CES? See
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?s=02a75a4f7da7696f8211f427
a2f09135
&threadid=210869

for more info.

Scott

-----------------------------------------------------------
List archives:  http://maillist.voyetra.com/audiotron.html
You  may leave  the list  at any  time by  sending an e-mail
   to LISTSERV <at> MAILLIST.VOYETRA.COM with only the words
      "SIGNOFF AUDIOTRON" in the body of the e-mail.
         Separate Message Board available at:
    http://www.turtle-beach.com/wb/messageboard.htm
-----------------------------------------------------------
(Continue reading)


Gmane