Ard Schrijvers | 1 Aug 09:58 2008

RE: hippo:page tag

There was a far more serious problem then the trailing slash (namely the
depth, most of the time 'infinity' being appended to the named event for
invalidation instead of the href). Therefor, do update to the latest
release, the version I wrote in my previous mail (release 21 July)

And furthermore, before we are getting off track, pls inform us or test
whether jms events are arriving. If so, updating to the latest release
should be enough.

Regards Ard

> 
> If this is the case (a trailing '/' in the dasl href) you're 
> in luck because the fix for that has already been released.
> You don't need to use the trunk, just the latest release.
> 
> Wander
> 
> Bartosz Oudekerk wrote:
> > Wilson de Paula Pedro Junior wrote:
> >> Hi,
> >>
> >> I'm using the hippo:page tag with our news page.
> >> It seems that when I unpublish a specific news, the 
> hippo:page does 
> >> not update my results.
> >> Only if I restart my jetty server I see that the news is 
> unpublished 
> >> from the live environment.
> >> If I update the title of the news, then I see it changing in the 
(Continue reading)

Picon

Re: hippo:page tag

Hi,

It works. I have the adapter updated.
In the other version I used to extract the page number variable in the Java
Query Page with the request.
Getting the information out the new jsp-demo application I figured out that
I can better pass it as a queryParameter inside the hippo:page tag.

Working fine!

Thanks to all.

Wilson

2008/8/1 Ard Schrijvers <a.schrijvers <at> onehippo.com>

> There was a far more serious problem then the trailing slash (namely the
> depth, most of the time 'infinity' being appended to the named event for
> invalidation instead of the href). Therefor, do update to the latest
> release, the version I wrote in my previous mail (release 21 July)
>
> And furthermore, before we are getting off track, pls inform us or test
> whether jms events are arriving. If so, updating to the latest release
> should be enough.
>
> Regards Ard
>
> >
> > If this is the case (a trailing '/' in the dasl href) you're
> > in luck because the fix for that has already been released.
(Continue reading)

Alessandro Vincelli | 1 Aug 16:30 2008
Picon

Hippo Repository Adapter - document property contains "&"

I'm triyng to set some properties on hippo document.
But when the value of the property contains the character "&" I
receive http 400 error code.
I'm using:
nl.hippo.client.api.service.WebdavService

Example:
I create the property:

Collection<Property> collProps = new ArrayList<Property>();
collProps.add(new Property("h", "http://hippo.nl/cms/1.0", "caption",
"some text and the character & "));

Then I call the method executePropPatch():
webdavService.executePropPatch(documentPath, null, collProps);

And I receive http 400 error code.
Any suggestions?
Thanks in advance
Alessandro
********************************************
Hippocms-dev: Hippo CMS development public mailinglist

Searchable archives can be found at:
MarkMail: http://hippocms-dev.markmail.org
Nabble: http://www.nabble.com/Hippo-CMS-f26633.html

Jasha Joachimsthal | 1 Aug 17:44 2008

RE: Hippo Repository Adapter - document propertycontains "&"

Did you try to XML escape it as &amp;?
When documents are created and managed from the CMS, no caption will
contain  <at>  & . < > \ / ? ' or "

Jasha Joachimsthal 

www.onehippo.com
Amsterdam - Hippo B.V. Oosteinde 11 1017 WT Amsterdam +31(0)20-5224466 
San Francisco - Hippo USA Inc. 101 H Street, suite Q Petaluma CA
94952-3329 +1 (707) 773-4646

> -----Original Message-----
> From: hippocms-dev-bounces <at> lists.hippocms.org 
> [mailto:hippocms-dev-bounces <at> lists.hippocms.org] On Behalf Of 
> Alessandro Vincelli
> Sent: vrijdag 1 augustus 2008 16:30
> To: Hippo CMS development public mailinglist
> Subject: [HippoCMS-dev] Hippo Repository Adapter - document 
> propertycontains "&"
> 
> I'm triyng to set some properties on hippo document.
> But when the value of the property contains the character "&" 
> I receive http 400 error code.
> I'm using:
> nl.hippo.client.api.service.WebdavService
> 
> Example:
> I create the property:
> 
> Collection<Property> collProps = new ArrayList<Property>(); 
(Continue reading)

Jeroen Reijn | 4 Aug 10:15 2008

Re: move assets

Just back in when I read this email. As far as I know it can be done,
but only if you have workflow enabled on assets. This can be configured
at build time for your customized cms. I have not used it before, but I
have seen the button :-)

Regards,

Jeroen

On Tue, 2008-07-22 at 14:20 +0200, Wilson de Paula Pedro Junior wrote:
> Hi,
> 
> Just got a questions from our client if it is possible to move assets in the
> cms to another folder.
> This option is available for document items but not for assets.
> 
> Regards,
> 
> Wilson
> ********************************************
> Hippocms-dev: Hippo CMS development public mailinglist
> 
> Searchable archives can be found at:
> MarkMail: http://hippocms-dev.markmail.org
> Nabble: http://www.nabble.com/Hippo-CMS-f26633.html
> 
********************************************
Hippocms-dev: Hippo CMS development public mailinglist

Searchable archives can be found at:
(Continue reading)

Jeroen Reijn | 4 Aug 10:17 2008

Re: Problem with the rich text editor

Hi ´╗┐Andriesse,

did you perhaps get any javascript error or some other errors? Just
curious if you figured it out in the mean time.

Regards,

Jeroen

On Wed, 2008-07-23 at 10:29 +0200, Andriesse, Mischa wrote:
> 
> Hello,
> 
>  
> 
> I am currently installing hippo cms, but I've come across several
> problems. One of which is the rich text editor: I don't see one,
> although it should be there
> 
> I have installed CMS and the repository in Tomcat 6 and the cms is a
> slightly altered version of CMS 6.05.04
> 
>  
> 
> T.I.A.
> 
>  
> 
> drs. M S.P.(Mischa) Andriesse
> 
(Continue reading)

Alessandro Vincelli | 4 Aug 13:38 2008
Picon

Re: Hippo Repository Adapter - document propertycontains "&"

Jasha,
your suggestion fix the broblem.
Thank you
Alessandro

2008/8/1 Jasha Joachimsthal <j.joachimsthal <at> onehippo.com>:
> Did you try to XML escape it as &amp;?
> When documents are created and managed from the CMS, no caption will
> contain  <at>  & . < > \ / ? ' or "
>
> Jasha Joachimsthal
>
> www.onehippo.com
> Amsterdam - Hippo B.V. Oosteinde 11 1017 WT Amsterdam +31(0)20-5224466
> San Francisco - Hippo USA Inc. 101 H Street, suite Q Petaluma CA
> 94952-3329 +1 (707) 773-4646
>
>
>
>> -----Original Message-----
>> From: hippocms-dev-bounces <at> lists.hippocms.org
>> [mailto:hippocms-dev-bounces <at> lists.hippocms.org] On Behalf Of
>> Alessandro Vincelli
>> Sent: vrijdag 1 augustus 2008 16:30
>> To: Hippo CMS development public mailinglist
>> Subject: [HippoCMS-dev] Hippo Repository Adapter - document
>> propertycontains "&"
>>
>> I'm triyng to set some properties on hippo document.
>> But when the value of the property contains the character "&"
(Continue reading)

ajankowska | 4 Aug 15:34 2008
Picon

RE: acces to the mailing list in the back-end templat

Source is table from database.

-----Original Message-----
From: hippocms-dev-bounces <at> lists.hippocms.org
[mailto:hippocms-dev-bounces <at> lists.hippocms.org] On Behalf Of Jasha
Joachimsthal
Sent: donderdag 31 juli 2008 16:41
To: Hippo CMS development public mailinglist
Subject: RE: [HippoCMS-dev] acces to the mailing list in the back-end
templat

Hi Ola, 

> -----Original Message-----
> From: hippocms-dev-bounces <at> lists.hippocms.org 
> [mailto:hippocms-dev-bounces <at> lists.hippocms.org] On Behalf Of 
> ajankowska
> Sent: donderdag 31 juli 2008 15:47
> To: hippocms-dev <at> lists.hippocms.org
> Subject: [HippoCMS-dev] acces to the mailing list in the 
> back-end templat
> 
> Hi
> 
>  
> 
> It is my first question here :-)
> 
>  
> 
(Continue reading)

Hippo WCMTech | 4 Aug 15:52 2008
Picon

Re: Dynamic locationmap

Hi Ard and all,

Did you find out what going wrong with the "dynamic" locationmap ? Indeed
set eventCacheable to true in the build.propertie break my poor cms.

Thanks a lot !

2008/7/10 Ard Schrijvers <a.schrijvers <at> onehippo.com>

> Hello David,
>
> It makes good sense that when having eventCacheable set to false, that
> changes won't be visible: the locationmap has an internal caching that
> tests for the validity of a resource, but a repository source is valid
> by definition (namely, when a repository source wouldn't be valid, it
> wouldn't be present because it would have been evicted)
>
> OTOH, eventCacheable set to true should obviously not break! It seems to
> break here regarding the logs:
>
> if (m_blnEventCacheable &&
> cache.containsKey("LMKEY_link:"+request.getServerName()+m_src+name) ){
>    return  new
> String(cache.get("LMKEY_link:"+request.getServerName()+m_src+name).toStr
> ing());
>  }
>
> I need to sort this out.
>
>  <at> Dennis: do you have a cms for me having a locationmap in extensions
(Continue reading)

Ard Schrijvers | 4 Aug 16:06 2008

RE: Dynamic locationmap

Hello David,

Did not yet have time to sort this out, I am sorry. It would help me a
lot if somebody from Hippo could provide me a up and running cms which
uses a dynamic locationmap, such that I have an easier reproduction
path. I am familiar with event caching, locationmaps and eventCacheable,
and where to solve it, I only need a working cms to see whether it
really solves the issue. I'll ask somebody here if a setup can be made
for me,

Sry for the delay,

Regards Ard

> Hi Ard and all,
> 
> Did you find out what going wrong with the "dynamic" 
> locationmap ? Indeed set eventCacheable to true in the 
> build.propertie break my poor cms.
> 
> Thanks a lot !
> 
> 2008/7/10 Ard Schrijvers <a.schrijvers <at> onehippo.com>
> 
> > Hello David,
> >
> > It makes good sense that when having eventCacheable set to 
> false, that 
> > changes won't be visible: the locationmap has an internal 
> caching that 
(Continue reading)


Gmane